3éve nem sikerül a baba. Férjemmel minden oké. Én lassan feladom. Hányan vannak akiknek ennyi év után sem sikerül? Kiderült mitől nem sikerül?
Szia !
Ha PCO gyanus vagy az mar eleg ok h ne ess teherbe ! Tudsz mindent errol a betegsegrol ??? + igen a pajzsmirigy is okozhat termeketlenseget de ha kezelve van akkor helyre lehet billenteni a dolgot. Ugyanez a PCO-sal is.
>>>>>>
www.pcos.hu olvasd el ha meg nem tudsz rola eleget. Nagyon hasznos kis oldal. Sajnos sok embert felrekezelnek velem is ezt tettek volna ha nem ismerem a betegsegem . Kezdik closty , inszem, lombik. Ki tudja meg mik. Es nem segit a legtobb emberen. Sok nogyogyasz azt se tudja h hogyan kell kezelni. :((( NE ADD FEL !!!!! Sokaknak sikerult mar!!!
Mi 4 évre próbálkozunk! Igaz ez idő alatt már egyszer összejött de el is ment. Azóta semmi. Mindkettőnknél minden OK. De a kedvünk nem ment el, SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!
Nektek is!
Próbálj ki másik orvost és BÍZZÁL! BÍZZÁL!
3 éve próbáljuk.Ez alatt többször is volt halvány pozitiv tesztem(3),de mégis megjött.Olyankor általában rosszul vagyok.
Nem vagyok PCO-s,holnap megyek hormonvizsgálatra.
Valamért már korai szakaszban kilöki a szervezetem.
Én a fogigátló letétele után 1 év alatt 12 kilót híztam! Peteérésem pedig nem volt!!! 6 hónap mensinélküliség után mentem dokihoz, a vérvétel jó lett, kivéve a pajzsmirigyet. Alulműködik egy kicsit. De ez épp elég ahhoz, hogy peteérés se legyen, és hízzak!
Hozzáteszem, nekem sosem volt rendszeres a mensim. 2-3 havonta jött meg.
Azóta gyógyszert szedek a pajzsmirigyre, amit jól tudsz, egész életen át szedni kell, de én csak annyit érzek belőle, hogy 3 kiló 2 hónap alatt már lement!! Nincsenek édességzabáló rohamaim, energikusabb vagyok, többet bírok, és kevésbé vagyok depis!!
Egy kósza pete jóvoltából sikerült a baba épp 1 év után, de sajnos pár hete elveszítettük. Nekem is alacsony a sárgatesthormonom, ezt pótolták a terhesség során, de sajnos csak miután vérezni kezdtem... És persze a pajzsmirigyre még nem szedtem a gyógyszert teherbeeséskor, így a vetélés esélye nagyon nagy!! Meg is történt. :((
Ha PCOS gyanús is vagy, akkor cukrot és inzulint is nézess vérből, ha még nem néztek!
És ennyi idő után, ha ezek megvannak, akkor meddőségi központot keress fel inkább, mert a mezei dokikról inkább nem nyilatkozonék..., nagyon kevés ért hozzá igazából. A te eseted sajnos már komplikáltnak számít nekik.
Fel ne add, semmiképp, de ha ezek az eredmények a kezedben, akkor lépj, mert amiket itt felsorolsz, az mind-mind kezelhető!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a biztatást!
2.és utolsó válaszolónak sajnálom,hogy elment a baba!
Nem sok mindent tudok a pco-ról de most megnézzem az oldalt!
Utolsó válaszoló:nekem sem volt soha rendszeres legalább is nem emlékszem rá,hogy rendszeres lett volna.Februárban megint kimaradt.Kiváncsi leszek,hogy most ebben a hónapban lesz-e valami.
Csak azt nem értem hogy mire utal a pici vérezgetés.Múlt héten minden nap de csak este felé mindig volt nyálkás,véres,nyulós folyás.Volt pici rózsaszin is és tegnap is volt pici és barna is.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!