Kezdek mar belenyugodni a dologba jön a baba amikor jön nem görcsölök mert az engem is tönkretesz meg a kapcsolatunkat a ferjemmel! En csak azt nem ertem miert nem jön meg?
Na látod ez jó kérdés!Nálunk sem jön,de nem tudom miért!
Mióta próbálkoztok??
Szedsz folsavat es sima gyogyszertarban vagy dm-ben kaphato terhesvitamint? Vas is ajanlott...
Kezdj el lugositani. Figyelj oda, hogy mit eszel, apjukat furdesd meg hideg vizben hadd legyenek szaporak azok a kis halacskak, ne engedd, hogy fecsket vagy barmilyen szuk alsot v. nadragot viseljen. Mellesleg neki sem art odafigyelni, hogy mit eszik!
Mi tavaly tulestunk a 9. hetben egy vetelesen es 10 honapra ra lettem ujra babas, most a finishben vagyunk.
Mi ezt csinaltuk.
Énis nagyon szeretnék babát, és vannak pillanatok, amikor folyton csak ezzel a dologgal foglalkozom. Ám most valami más dolog is leköti a gondolataimat, közben meg eszembe jut néha, hogy milyen jó, nem görcsölök, más dolog is lefoglal. Így biztos meglepetésként fog érni a baba. :)
Úgy szokott az lenni amúgy, akkor jön, amikor épp nem is számítunk rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!