Akinek megjön a mensi terhessége alatt, az hogyan veheti
észre, hogy útban van egy baba?
Elkezd nőni a hasa. :D Aztán meg megmozdul a bableves.
2008. okt. 19. 21:03
Úgy érzed,hogy terhes vagy??Vagy csak kíváncsi??
Legegyszerűbb,ha veszel egy tesztet.
2008. okt. 19. 21:12
Azt már a mensiből észre veszed, mert akkor a mensi azért eltér az átlagostól. Nem görcsölve jön meg és nincs is annyi mint máskor. De a teszt mindenképpen kimutatja. Ha arra gondolsz hogy megjött a mensid de úgy érzed terhes vagy, csinálj egy tesztet tuti kimutatja. Pláne ha már a mensin is túl vagy. És szerintem azért a biztonság kedvéért keresd fel a nődokid.
2008. okt. 19. 21:15
Nekem szopi alatt 2 teszt is negatív lett!!! Aztán amikor már régóta nem jött meg, nem bírtam tovább, elmentem nőgyogyihoz és kiderült, hogy 7 hetes terhes vagyok újra... Ha gyanakszol, menj el dokihoz.
2008. okt. 19. 22:48
Szia!
Nekem megvolt a mensim okt. elején 4 napig, de inkább csak barnázgatás volt, kevés vér! Szóval tényleg más jellegű, kevesebb és egyáltalán nem éreztem semmilyen mensis görcsöt előtte, egyszer csak láttam a fehérneműmön ... de feszültek a melleim nagyon és hőemelkedésem volt ... csináltam kíváncsiságból egy tesztet és : POZITÍV lett!!! :-)))
Csaknem hogy hasonló helyzetben vagy? Csinálj tesztet, tuti kimutatja már!!! ;-)
2008. okt. 20. 07:37
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat tulajdonképpen csak kiváncsi voltam mert én soha nem gondoltam hogy ilyesmi is előfordulhat.Most aktuális a dolog nállam is mert nagyon kevés és hig volt a mensim, és felmerült bennem a gondolat.
Utolsó válaszoló vagyok és egy kicsit el vagyok kenődve!! Nem értem, ki és miért pontozza le a válaszomat? Azért írunk itt egymásnak, hogy segítsünk! De így inkább nem szólok hozzá semmihez, mert minek gyötörjem magam, ha csak lehúzzák az embert? Csak így egyre kevesebben leszünk, akik tartjuk a lelket hasonló helyzetben lévő, babára vágyó nőtársainkban ... :-((( Mert nekem már sikerült és lehet, hogy a tapasztalataimmal segíthetnék valakinek, aki bizonytalan - gondolom nem vagyok/lennék egyedül! :-(
2008. okt. 21. 08:47
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy lepontoztak nem én voltam hidd el én mindenki válaszát pozitivan értékeltem,nagyon jólesett a biztatás.Valószinü a szerkesztők pontoznak ilyenkor a multkor én is igy jártam valakivel, lekorholtam szegényt amiért lepontozott, de megnyugtatott nem ő volt.Semmi baj ne is törődj vele vigasztaljon, hogy számomra hasznos volt a válaszod :)
akinek darabos jött meg, az nem lehet terhes... vagy ilyen esetről hallott már vki??
2009. jan. 27. 22:21
Szia!
Szerintem a darabos vérzés inkább egy korai vetélés lehet ... sokan nem is tudják, hogy terhesek és kb 5 hetesen elvetélnek (csak késik a mensi és bővebb, esetleg darabos a vérzés). Ha úgy gondolod terhes vagy, mindenképp orvos tudja megmondani uh alapján, mert a hcg-d lehet, hogy elkezdett termelődni és csak később ürül ki, tehát a teszt mutathat pozitívat!
Ha mégis így lenne, akkor mielöbbi babásodást kívánok!
2009. jan. 28. 07:57
Kapcsolódó kérdések: