Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Időn túl jelent meg a 2. csík...

Időn túl jelent meg a 2. csík de halvány. Terhesség lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 11 napja késik a menstruációm. Ma gabriel tesztet csináltam ami elsőre negatív volt ki is dobtam. Aztán kíváncsiságból ránéztem pár óra múlva mikor mást dobtam ki és ott volt egy halványka rózsaszín csík. Volt már valakinek hasonló?
2017. aug. 18. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Rajta szokott lenni a használati utasításon, hogy 10 perc után nem lehet le olvasni.. de velem még nem történt ilyen.
2017. aug. 18. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, az fura, hogy 11 nap késés után csak időn túl mutat halvány csíkot. Valószínűleg csak száradási csík, de 2 nap múlva ismételj, az a biztos.
2017. aug. 18. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Segitseg keppen megmutatnam neked az en idontuli gabriel tesztem.

[link]

Es sajnos nem volt baba! Persze nem jelenti azt, hogy nalad nem lehetseges. Drukkolok, hogy sikeruljon.

2017. aug. 19. 01:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a ma reggeli tesztem negatív lett. Időn belül is és időn túl is :(
2017. aug. 19. 13:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Megjelent a 2. csík erősebben valamivel mint tegnap. De hatóidőn túl. Háziorvos kérhet vérből hcg szintet vagy csak nőgyógyász? Abból biztosra tudható?
2017. aug. 19. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!