Párommal jó idelye szeretnénk babát de eddig semmi . De most nemvárt előtt 7 nappal nagyon halvány pozitívat teszteltem . Szerintetek lehetséges?
képed van?
nekem is volt ilyen, ma már 4 éves!
drukkolok
Vagy a normál ciklusodtól eltérő ciklusod volt, rövidebb volt, vagy volt egy spontán peteérésed és esetleg így lettél terhes, vagy szimplán száradási csíkkal keverted össze a másik csíkot. Sajnos előfordul, hogy összetévesztik a pozitív tesztet a száradási csíkkal.
Vagy csak olyat láttál ott, ami valójában nincs is ott.
Ha előző hónapban estél teherbe, akkor már határozott két csíkosat kéne tesztelned, nem csak halványat.
Egy héttel a nemvárt előtt volt nekem is halvány pozitív a tesztem, aztán óramű pontossággal megjött. Ilyen korán még teljesen felesleges tesztelni, és egy fals pozitív után nagyon rosszul fog érinteni, ha mégis megjön.
Amennyiben terhes vagy, úgy a nemvárt napján (vagy utána kicsivel) már egyértelmű lesz a teszt is.
[link] ,azt hiszem sikerült :)
Szerintetek reménykedhetek ,hogy babó van 2 nappal a nemvàrt eőtti teszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!