Ha nincs peteérésem, akkor esélyem se lesz soha teherbe esni? Nincs rá semmi mód?
Figyelt kérdés
PCOS-em van évek óta. Ha nem szedem a fogamzásgátlót, akkor nincs vérzésem(csak így van mesterséges).2017. aug. 12. 06:59
11/21 anonim válasza:
A cukor inzulin terhelés az amikor ehgyomorra leveszik a vért(ez a nulla perces) aztán megiszod a 75 g glükózt és 1 óra múlva újra vért vesznek (ez a 60 perces) aztán megint vért vesznek ez már 120 perces
Ilyenen voltál?
Tsh mennyi volt?
12/21 anonim válasza:
Ha 2 hónapja csinálod ráadásul rosszul ne várj csodát. Gyümölcsből pl. csak keveset és csak délután szabad enni.
13/21 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek is PCOS-e van és elsőre teherbe esett, pedig arra készült hogy nehezen fog sikerülni.
Szerintem jó hogy mindent megpróbálsz hogy javíts a helyzeten, de előre ne idegeskedj olyanon ami korántsem biztos.
14/21 anonim válasza:
Amit írtam a diétával kapcsolatba csak segítségnek szántam.
Az ir-sek így esznek
15/21 A kérdező kommentje:
A TSH 2,26 uUI/ml volt, az optimális tartomány 0,4-4 uUI/ml nek van írva.
2017. aug. 12. 11:21
16/21 A kérdező kommentje:
A cukrom mérése csak egyszerűen volt, éhgyomorra levették a vért és azt vizsgálták. Az orvos ilyesmit nekem nem is említett
2017. aug. 12. 11:23
17/21 anonim válasza:
Tsh magas a babához.1 körüli értéknek kell lennie.
Keress egy normális endokrinológust
Kezd el diétátni
18/21 anonim válasza:
Nekem is pcos-m volt. Nem kezeltek csak fogamzásgátlót adtak mindig. De nem szedtem. Nekem hol megjött hol nem. És most 15 hetes terhes vagyok.
19/21 anonim válasza:
Én köszönöm 10-es, hogy leírtad a diétát! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!