Ha nem rendszeres a menszeszem, nem tudom mikor van peteérésem, mekkora a valószínűsége, hogy teherbe esek?
Az én történetem annyi, hogy 13 éve korom óta nem állt be a menszeszem. Ez annyit tesz, hogy van, hogy meg van 2 hétig, de van hogy 2 hónapig nincs. Rövidre próbálom fogni, de remélem érthető. Nőgyógyászhoz járok, egy éve felvetettem , hogy gyermeket szeretnénk vállalni a párommal hamarosan, mik az esélyeim?! Ő annyit mondott, hogy orvos és ha a papír a kezében van, tudunk tovább haladni. Na már most, elmentem dokihoz, ugyanis örökletesen mélyvénás trombózis hajlamom van.( 99.8 ) a papír ami már a kezembe van, azt még 18 évesen állapították meg. Most várom az eredményeket, március óta... Telefonálok rendszeresen, hogy van-e eredmény, de még mindig nincs! és részben bosszant, részben pedig el keserít, hogy ennyire nem foglalkoznak vele...! Mindezt azért írtam le, mert ennek a függvénye lesz , hogy a menszeszem beállítás idejére egy alacsony hormontartalmú gyógyszert szedhetek-e! Mert azt nem tettem még hozzá, hogy a betegségem miatt semmilyen hormontartalmú gyógyszert nem szedhetek, nem is szedtem sosem!( Már 16 évesen megállíptották ezt nálam.)
Esetleg más van/volt hasonló helyzetben?
Miféle "alacsony hormontartalmú gyógyszert" akar szedetni veled a nőgyógyász?
Fogamzásgátlót?
Az soha a büdös életben nem fog helyretenni!
Endokrinológushoz menj!
Egyébként ha Leidenes vagy, az nem múlik el az idővel, felesleges újratesztelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!