Fogamzásgátló abbahagyása után körülbelül mikor lesz peteérésem/mikor eshetek teherbe?
Yasminelle fogamzásgátlót szedek tavaly szeptember óta.
Holnap kell bevennem az utolsó tablettát, vasrnap jön a megvonásos vérzés.
Azután kb mennyi idővel lehet peteérésem és mikor eshetek teherbe leghamarabb?
Köszönöm a válaszokat. :)
Egyedi. Es nem a tabletta markajatol fugg.
Egyik baratnom szedte 6 evig, letette nem volt menzesze 5honapig.
Masiknak 4honapra ra sikerult. A menzesze es ovuja rendben volt vègig. Ovutesztelhetsz, ha megnyugtat en azt tettem.hogy tudjam van-e es jò idopontban-e van! :) amint abbahagytam belevagtunk, gyorsan kiurul a gogyszer 24-72ora alatt
Ember meg nem mondja, komolyan. Lehet, hogy már első hónapban lesz és teherbe is esel egyből, de az is lehet, hogy fél év múlva gyógyszerrel kell peteérést csiholni, mert nem tér észhez a petefészked.
Ha előtte nagyjából rendben volt a ciklusod, akkor kicsit nagyobb eséllyel tér vissza zökkenőmentesen a peteérés. De tényleg tök kiszámíthatatlan, hogy kinek hogy reagál a szervezete.
Nagyon sok helyen utánaolvastam, valakinek fél év kellett, de valakinek 1 hét(!!!) is elég volt, hogy teherbe essen.
Nekünk is lehetne olyan mázlink! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!