Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fiatal vagyok a gyerekvállalás...

Fiatal vagyok a gyerekvállaláshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 22 éves vagyok 11 hetes kismama, párom 26 éves. Mégis úgy érzem fiatal vagyok egy babához! Ne értsetek félre, vártuk már a kicsit, csak mindenhol közel 30 évesen vállalják az első gyermeket! Félek hogy negatívan állnak hozzám a vizsgálatokon :/
2017. aug. 8. 19:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Nekem azt mondta az orvos is és a védőnő is, hogy itt volt az ideje XD, pedig csak 29 és vagyok. Én egyszerű okoknál fogva nem szültem 20-24 évesen: 1. iskolába jártam, 2. nem volt kinek, 3. nem volt mire. 24 éves voltam mikor megismertem a férjemet, 27 éves, mikor összeházasodtunk és 28 mikor lakást vettünk, a Mikulás meg hozza a babánkat.

Egyébként meg ne érdekeljen, hogy ki mit gondol, szerintem sokkal rosszabb az az eset, mikor pl. ki sem hozhatja a kórházból a gyerekét felnőtt aláírása nélkül. Nálam az a mélypont.

2017. aug. 9. 11:20
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
Ki az a marha, aki kb. mindenkit lepontoz??? Fel nem tudom fogni, hogy ez miért jó neki.
2017. aug. 9. 11:51
 13/19 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon hasznos válaszok voltak köszönöm mindenkinek:) Nem tudom ki pontoz le mindenkit, nálam mindenkinek ment a zöld kezecske :)

Megnyugtattatok:)

2017. aug. 9. 17:34
 14/19 anonim válasza:
47%
Szia ! Èn 19 évesen estem teherbe suli elvégzése után tervezet volt biztos anyagi háttérrel 20 évesen megszültem egy percig se bántam meg , mára màr 6 éves kislány aki boldoggá teszi az életünket !:) rengeteg megjegyzést kaptam anno a kórházban( kórteremben ) hogy fiatal vagyok éretlen egy gyermekhez de nem szabad foglalkozni ilyennel minden jonn majd magától ösztönösen szerintem te se rágódj rajta :))
2017. aug. 9. 19:48
 15/19 anonim ***** válasza:
22 évesen estem teherbe, tervezett baba volt. Egy percre sem bántam meg azóta, és van egy szófogadó, boldog és kiegyensúlyozott ovis kislányom. Nem kortól függ, hogy van-e türelmed, kitartásod és háttered (anyagi és érzelmi egyaránt) a gyerekhez. Nálunk ez megvolt, a férjem is nagyon jó apa lett, és azt hiszem kihoztuk magunkból a maximumot.
2017. aug. 14. 11:50
 16/19 anonim ***** válasza:
ja és soha egy rossz szót sem kaptam se dokitól se védőnőtől, se ismerősöktől. :) ha a korom nem lenne elég, még jóval fiatalabbnak is nézek ki :D
2017. aug. 14. 11:51
 17/19 A kérdező kommentje:

Mégegyszer köszönöm a válaszokat és a megnyugtatást:) Aranyosak vagytok!:)

A dokim is és a védőnőm szerint is a legjobb korban vagyok:)

És már a kétségeim is el szálltak:D

Nagyon örülünk a 13 hetes pirinyó szerelem gyümölcsünknek!:)

2017. aug. 22. 10:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz másokkal! Fiatal, életerős, vidám szülők lesztek ( ez persze a 30-35 éves anyákra is igaz lehet adott esetben, úgyhogy senki ne vegye magára :-) ) !!! Azt, hogy nektek mi a jó, csak ti tudjátok! A 21 szerintem nem túl fiatal!! :)
2017. nov. 19. 07:31
 19/19 anonim ***** válasza:
22 bocsi:)
2017. nov. 19. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!