Fiatal vagyok a gyerekvállaláshoz?
Nekem azt mondta az orvos is és a védőnő is, hogy itt volt az ideje XD, pedig csak 29 és vagyok. Én egyszerű okoknál fogva nem szültem 20-24 évesen: 1. iskolába jártam, 2. nem volt kinek, 3. nem volt mire. 24 éves voltam mikor megismertem a férjemet, 27 éves, mikor összeházasodtunk és 28 mikor lakást vettünk, a Mikulás meg hozza a babánkat.
Egyébként meg ne érdekeljen, hogy ki mit gondol, szerintem sokkal rosszabb az az eset, mikor pl. ki sem hozhatja a kórházból a gyerekét felnőtt aláírása nélkül. Nálam az a mélypont.
2017. aug. 9. 11:20
Ki az a marha, aki kb. mindenkit lepontoz??? Fel nem tudom fogni, hogy ez miért jó neki.
2017. aug. 9. 11:51
13/19 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon hasznos válaszok voltak köszönöm mindenkinek:) Nem tudom ki pontoz le mindenkit, nálam mindenkinek ment a zöld kezecske :)
Megnyugtattatok:)
14/19 anonim válasza:
Szia ! Èn 19 évesen estem teherbe suli elvégzése után tervezet volt biztos anyagi háttérrel 20 évesen megszültem egy percig se bántam meg , mára màr 6 éves kislány aki boldoggá teszi az életünket !:) rengeteg megjegyzést kaptam anno a kórházban( kórteremben ) hogy fiatal vagyok éretlen egy gyermekhez de nem szabad foglalkozni ilyennel minden jonn majd magától ösztönösen szerintem te se rágódj rajta :))
2017. aug. 9. 19:48
22 évesen estem teherbe, tervezett baba volt. Egy percre sem bántam meg azóta, és van egy szófogadó, boldog és kiegyensúlyozott ovis kislányom. Nem kortól függ, hogy van-e türelmed, kitartásod és háttered (anyagi és érzelmi egyaránt) a gyerekhez. Nálunk ez megvolt, a férjem is nagyon jó apa lett, és azt hiszem kihoztuk magunkból a maximumot.
2017. aug. 14. 11:50
ja és soha egy rossz szót sem kaptam se dokitól se védőnőtől, se ismerősöktől. :) ha a korom nem lenne elég, még jóval fiatalabbnak is nézek ki :D
2017. aug. 14. 11:51
17/19 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm a válaszokat és a megnyugtatást:) Aranyosak vagytok!:)
A dokim is és a védőnőm szerint is a legjobb korban vagyok:)
És már a kétségeim is el szálltak:D
Nagyon örülünk a 13 hetes pirinyó szerelem gyümölcsünknek!:)
Ne foglalkozz másokkal! Fiatal, életerős, vidám szülők lesztek ( ez persze a 30-35 éves anyákra is igaz lehet adott esetben, úgyhogy senki ne vegye magára :-) ) !!! Azt, hogy nektek mi a jó, csak ti tudjátok! A 21 szerintem nem túl fiatal!! :)
2017. nov. 19. 07:31
2017. nov. 19. 07:31
Kapcsolódó kérdések: