Fiatal vagyok a gyerekvállaláshoz?
Majdnem 28 vagyok, de semmi negatívat nem tapasztaltaltam eddig, éppen ellenkezőleg, volt olyan doki, aki örült, hogy fiatal kismama vagyok.
Ránézésre mindenki azt mondja 20 éves lehetek.
25 ,voltam mikor (végre) teherbe estem."sudár" termetem miatt kb 20dokinak ha kinéztem.
Nem szólt be senki, nem éreztem h bámultak volna rám.
A kórházban valóban a 20 körüliek jóval többen voltak, de nem éreztem h lenéznének.
Pedig az egyik csaj azthitte h csak becsúszott a baba ( a férjem dolgozott még a khban voltunk, és mikor bejött valahogy soha nem futottak össze)
Ne aggódj.
Egyébként pedig úgy is vastag bőrt kell növesztened. Olyan sok kritikát kapsz majd a neveléssel kapcsolatban.:)
Szia! 22 évesen lettem terhes szintén. Negatív kritikát orvostól, védőnőtől stb sosem kaptam, sőt, mindegyik megjegyezte, hogy most pont tökéletes. Nagyon jól esett, mert én sem erre számítottam.
Bunkók, kötekedők viszont mindenhol vannak, és bármibe belekötnek, amibe lehetséges, erre fel kell készülni. Nekem egy 35-40 éves (gyerektelen) nő jegyezte meg egyedül, hogy biztos becsúszott baba, azért vagyok terhes ilyen fiatalon. Az eszéhez mértem, és csak annyit mondtam, hogy nem, már fél éve próbálkoztunk, mire végre összejött.
Ti érzitek, nektek hogy jó. Az, hogy más kismamákhoz képest fiatal vagy, nem számít, mert nem kell, hogy összehasonlítgasd magad velük. És gratulálok!
Ha fiatalnak érzed magad és elbizonytalanít, akkor az vagy... sajnálom, de ez az igazság. Egy felnőtt leendő anya nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy mások véleményével ilyen szinten foglalkozik. Azt meg főleg nem, hogy terhesen kezdjen el ezen rágódni.
Szerintem kezdj el most felnőni a feladathoz, még nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!