Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy ideges termész...

Lehetséges hogy ideges természetem miatt késlekedik immáron több mint 1,5 éve a baba?

Figyelt kérdés
Kérlek segitsetek nagyon magam alatt vagyok.
2008. okt. 18. 23:07
 1/10 anonim ***** válasza:
én is azthittem hogy bisztos emiatt vagy hogy bisztos hogy annyira akarjuk azért nemjön. de nem igyvolt. mi már 2 éve küzdünk és csak 6 honapja kezeltetem magam.én aztajánlom hogy mindenképp menj dokihoz ha minden rendben legalább megnyugszol és tudod hogy minden ok. de ha nem akkor legalább azt is tudod.én ha viszapörgethetném az időt már mentem volna hamarabb mert mire elmentem addigra idegileg is kivoltam és ugy nehezebb elviselni a kezeléseket
2008. okt. 18. 23:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Te milyen vizsgálatokon voltál, mit találtak nállad? Nállam a ciklusommal elvileg nincs gond pé is van nem tudom mi más lenne a gond. Kérlek ird meg.
2008. okt. 18. 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem az volt hogy nemvolt peteérésem de ha clostit adtak volt,de vékony maradt a méhnyálkahártya . szoval neked is lehet ilyesmi. én mikor elmentem dokihoz rögtön rávágta hogy minden oké velem és hogy van peteérésem is meg minden. de mikor mondtam hogy 1 éve probálkozunk máshogy állt a dologhoz és elküldött vérvételre. neked honnan tudja a doki hogy van peteérésed?a 12 napon voltál ultrahangon?
2008. okt. 18. 23:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta az orvos hogyha norál 28 napos ciklusom van és félidőben van hőemelkedésem van pé is. Nállad nem volt gond a ciklussal hogy nem gondoltal arra esetleg nincs péd?
2008. okt. 18. 23:49
 5/10 anonim ***** válasza:
minden rendben volt nálam is volt hogy 30 napra jött meg de volt hogy 40 de akkor sem volt pém mikor 30 napra jö9tt meg-.az én dokim meg a hőmérőzést hülyeségnek tartja. mikor tervezel dokihoz menni?vagy már jársz?hidd el érdemes mert én soha nemgondoltam volna hogy ennyire kikészülök. ugyérzem nembirom. mikor látok egy kismamát arra gondolok ők mivel jobbak?én mit tettem hogy ennyire kell szenvednem?
2008. okt. 18. 23:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Már járok én is az orvoshoz de nem érzem értlmét. Hasonló gondolatok gyötörnek engem is számomra is felfoghatatlan, miért pont énvelem történik, amikor soha senkinek sem ártok, de ez van...Elgondolkodtatott amit irtal lehet orvost kellene váltsak ,köszi hogy időt szántál rám.
2008. okt. 18. 23:56
 7/10 anonim ***** válasza:
jaj semiség. tudom milyen érzés és jo hogy van aki teljesen átérzi mit érzek.:)van kedves levelezni?
2008. okt. 19. 00:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen irj.
2008. okt. 19. 00:23
 9/10 anonim válasza:
Hát csajok nagyon egy cipőben járunk,mert nekem is ugyanezek gondolatok járnak a fejemben. :((((
2008. okt. 19. 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:
irtam privit
2008. okt. 19. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!