Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti milyen formában szedtek...

Cukicsillag2017 kérdése:

Ti milyen formában szedtek folsavat?

Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk babát, most kezdtük a próbálkozások időszakát :) Közben olvastam, és a nőgyógyász is mondta, hogy ajánlott folsavat szedni. Kérdésem volna ti milyen formában szeditek? És hol szereztétek be?

2017. aug. 3. 08:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
1,2 g-os folsavat szedtem és nekem így is meghaladta a felső értéket a labor vizsgálaton a folsav szint. :)
2017. aug. 4. 14:23
 12/12 Ignis Subdialis ***** válasza:

Mármint mg-osat, ugye? :)

Hát persze, hogy több lesz, ha fel tudod dolgozni. A laboros határérték arra van, hogy a hiányállapotot ki lehessen mutatni, az nem érdekes, ha több van, meg hogy mennyivel van több. Én 3 mg-ot szedek, bár a betegtájékoztatóban 4,5-6 mg-ot javasolnak. Kérdés, hogy akár az 1.2, akár a 3 elegendő-e arra, amire szedjük. :)

De a laboreredményből legalább már tudjuk, hogy fel tudjuk venni a folsavat. :)

2017. aug. 4. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!