Cukicsillag2017 kérdése:
Ti milyen formában szedtek folsavat?
Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk babát, most kezdtük a próbálkozások időszakát :) Közben olvastam, és a nőgyógyász is mondta, hogy ajánlott folsavat szedni. Kérdésem volna ti milyen formában szeditek? És hol szereztétek be?2017. aug. 3. 08:42
11/12 anonim válasza:
1,2 g-os folsavat szedtem és nekem így is meghaladta a felső értéket a labor vizsgálaton a folsav szint. :)
12/12 Ignis Subdialis válasza:
Mármint mg-osat, ugye? :)
Hát persze, hogy több lesz, ha fel tudod dolgozni. A laboros határérték arra van, hogy a hiányállapotot ki lehessen mutatni, az nem érdekes, ha több van, meg hogy mennyivel van több. Én 3 mg-ot szedek, bár a betegtájékoztatóban 4,5-6 mg-ot javasolnak. Kérdés, hogy akár az 1.2, akár a 3 elegendő-e arra, amire szedjük. :)
De a laboreredményből legalább már tudjuk, hogy fel tudjuk venni a folsavat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!