Ez vajon lehetséges így, ilyen formában?
Figyelt kérdés
Szóval tavaly kiderült,hogy ciszták vannak a méhembe,amire azóta gyógyszert szedek. Viszont a férjemmel nem védekezünk,és most ebben a hónapban kimaradt a menszeszem. S vettem tesztet az is pozitívat mutatott. Lehet hogy terhes vagyok,vagy csak a cisztát mutatta ki a teszt,és attól maradt ki a menszeszem??
26/N
2016. júl. 31. 23:50
1/24 anonim válasza:
Ezt most tényleg komolyan kérdezed? A terhességi teszt nem tud cisztát kimutatni!!! Hanem a Hcg hormont mutatja ki, ami a terhességedet jelzi. A Hcg csak terhesség alatt képződő anyag, szóval ha pozitív a teszt, akkor neked már elkezdett termelődni.
2/24 anonim válasza:
A terhestesztek használati útmutatójában több betegség is fel van sorolva, hogy mi okozhat fals pozitív eredményt. Tehát nem csak terhességet tud kimutatni. Azt nem tudom, hogy pihent a ciszta okozhat e pozitív eredményt. Biztosat csak akkor fogsz tudni, ha csinálnak egy ultrahangot.
3/24 anonim válasza:
Hogy pont a ciszta...
Telefonom átírta.
4/24 A kérdező kommentje:
Ne haragudj kedves elso,de van teszt ami igenis kimutatja a cisztat.
2016. aug. 1. 00:19
5/24 anonim válasza:
akkor én kérek elnézést, nem tudtam.
7/24 anonim válasza:
Nem értem az ilyen kérdéseket. Cisztád van. Meg egy pozitív teszted. Tudod,hogy ez okozhat fals pozitív eredményt. És most idegenektől kérdezed,hogy látatlanban mondják meg,hogy tényleg fals vagy sem? Visszakérdezek:neked olyan cisztád van,amire reagálhat a teszt?
8/24 anonim válasza:
Nekem azt mondta a nőgyógyász, h a fals pozitív sokezerből egy a betegségek miatt. Egyébként nekem stressztől vannak cisztáim, valahányszor pozi volt a teszt, akkor terhes voltam.
9/24 anonim válasza:
én úgy tudtam, hogy téves pozitív teszt nincs, maximum téves negatív.
10/24 anonim válasza:
hat nem tudom nekem is volt ciszta az elso terhessegemnel de attol sose lett pozi tesztem...ha pont most nem vedekeztetek szerintem a terhesseg valoszinubb, de tenyleg ne itt vard a valaszt:) irany a doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!