Terhes vagyok, vagy feleslegesen borítottam fel a hormonháztartásom?
Egy hete (07.24.)kiszakadt a gumi szex közben, viszont időben észrevettük szinte pár perc után. Ha került is belém valami, az is csak előváladék lehetett. Rá körülbelül 45 órára eljutottam a nőgyógyászhoz, Escapelle tablettát írt fel. A legutóbbi menstruációm július 6.-àn volt, kb egy hétig tartott, tehát 12-13. körül már nem menstruàltam. Az ovulációm 15.-e körül volt. Naptàr szerint nem valószínű a terhesség, de a biztonság kedvéért elmentem mégis a tablettáért.
Nem tapasztaltam semmi mellékhatást, viszont nem vèreztem a tabletta után. Azt olvastam, hogy ez azt jelenti nem is voltam terhes. Már 4 napot késik a várt menstruációm. Nagyon aggódom, hogy ez a lórugásnyi hormon (nem mondanám, hogy feleslegesen, hiszen muszájnak éreztem a tablettát) annyira felborította a hormonháztartásom. A másrészről, félek hogy mégis terhes vagyok... Pár nap múlva szeretnék tesztet is venni, hogy mindenképp megnyugodjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!