Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek feleslegesen...

Szerintetek feleslegesen vettem be a 72 órás tablettát?

Figyelt kérdés

Kedd este együtt voltam a barátommal,és kiszakadt a gumi,ami ráadásul elvileg extra safe volt. Nekem azt mondta ,hogy megérezte,hogy kiszakadt a gumi,ezért azonnal kivette a péniszét. Szóval nem ment el bennem. Elkezdtem sírni, közben siettünk az ügyeletre. olyan 10 óra körül lehetett. Ráadásul az orvos meg a nővérke elkezdett pampogni ,hogy ilyenkor már nem írnak ki receptet. Na,még ők is jól felhúztak, még finoman hozzá tették,hogy ilyen fiatalon nem kéne nemi életet élni...na mindegy ez nem ide tartozik csak kicsit bántott ,hogy ilyen lekezelően bánnak az emberrel.

Szóval másnap gondolkodtam,hogy nem-e feleslegesen bolygattam meg a hormonokat, ha nem is ment el bennem a barátom, és az előváladékkal is találkoztam. Most 24.én lenne esedékes a menstruációm,de félek hogy valami óriási kavarodás lesz a szervezetemben,ugyanakkor rettegek egy terhességtől is.

20/L

2014. máj. 22. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, a terhesség sokkal rosszabb, mint hogy egy kis hormont kaptál. Nekem pl. semmilyen tünetem nem volt a 72 órás tabitól, amikor be kellett vennem, és azóta is teljesen rendben megjön a menzeszem.

Jó, hogy bevetted, de ha rendszeres kapcsolatod van, lehet, hogy jobb lenne áttérni a gumiról valami jobbra:)

2014. máj. 22. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vetted be feleslegesen. Az, hogy nem ment el benned nem jelent semmit. Mi megszakítással védekeztünk, úgy estem teherbe. Előváladék...Ha nem akarsz babát, akkor jól tetted, hogy bevetted. Majd a következő ciklusnál helyreáll a szervezeted.
2014. máj. 22. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Bárcsak minden fiatal, aki még nem akar babát, ilyen felelősség teljesen gondolkodna, mint te/ti!

Egyszer régen nekem is szükségem volt rá, nekem bekavart a menstruációba, de csak abban a hónapban.

Nyugodj meg, helyesen cselekedtél!

2014. máj. 22. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Így döntöttél jól, mert lehetett előváladék is benned.

Nyilván nem túl jó ez a hormongyógyszer mert lehet bezavar majd, de talán megúszod a terhességet.

2014. máj. 22. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem hiszem, hogy terhes leszel. Ha késni fog, ne ijedj meg, egy ilyen hormonbomba lehet kavarodást fog okozni a szervezetedben, de majd visszaáll.

Szerintem 20 évesen nem vagy fiatal a szexhez ;) , de legközelebb vigyázzatok jobban az óvszer kiválasztásnál, vagy szedj fog.gátlót

2014. máj. 22. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Jól tetted. Pont tegnap volt egy kérdés, hogy a lánynak csak betették egy pár percre, aztán pozítiv lett a tesztje.

Grat, te legalább felelősségteljes vagy. 20 évesen meg miért ne élhetnél nemi életet? Én elküldtem volna fenébe.

2014. máj. 22. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!