Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lennék ennyitől? SOS 17/L

Terhes lennék ennyitől? SOS 17/L

Figyelt kérdés

Múlthét szerdán történt egy kis incidens. Kb 10 másodpercig bennem volt egy srác pénisze, de aztán leállítottam (ez hosszú, és nem is fontos jelenleg). Nekem ez volt a legelső alkalmam.

Azóta eltelt több mint egy hét, és egyre több terhességi tünet igaz rám (Azt tudni kell, hogy enyhén hipochonder vagyok!).

Mondanám fontos információként a menstruációm késését, de nekem van hogy 28, van hogy 40 napos.

Szóval a főbb tünetek:

- nagyon enyhe hányinger (2 napja)

- kifejezetten kevesebbet járok nagywc-zni

- ingerlékeny vagyok + gyakori hangulatváltozások

(- menstruáció késése)

Lehetséges hogy csupán előváladéktól teherbeestem volna?

2017. júl. 29. 22:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, aki előváladéktól lett babás. Szóval mindenképpen tesztelj!
2017. júl. 30. 11:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Kicsi az esélye. Az sem biztos, hogy volt előváladék pont abban a 10 másodpercben. Ezen kívül másfél hét után még nem lennének terhestüneteid. Az első után nekem is késett, meg jópár barátnőmnek is. Vegyél tesztet, és majd megnyugszol.
2017. júl. 30. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz. De ha hipochonder vagy, akkor valószínűleg pszichésen generálod ezeket a tüneteket. Mindenesetre csinálj tesztet, abba még nem halt bele senki.
2017. júl. 30. 14:30
 14/15 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszaitokat! Az a helyzet, hogy tesztet csak 4 nap mulva tudok venni, amikor hazamegyunk. Ugyanis eppen nyaralok...

Persze kozben baromi stresszes vagyok, az egesz nyaralas errol szol szamomra. Azota sem jott meg. Anyukamnak meg egyszeruen keptelen vagyok mondani, hogy "legyszi aljunk meg egy patikanal terhessegi tesztet venni". :(

2017. aug. 4. 16:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy barátnőmnek petefészekcisztája volt, és neki ezért nem jött meg. Lehet neked is más probléma van, amit azonnal ki kell vizsgálni, de előtte teszt mindenféle esetben!
2017. aug. 4. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!