Terhes lennék ennyitől? SOS 17/L
Múlthét szerdán történt egy kis incidens. Kb 10 másodpercig bennem volt egy srác pénisze, de aztán leállítottam (ez hosszú, és nem is fontos jelenleg). Nekem ez volt a legelső alkalmam.
Azóta eltelt több mint egy hét, és egyre több terhességi tünet igaz rám (Azt tudni kell, hogy enyhén hipochonder vagyok!).
Mondanám fontos információként a menstruációm késését, de nekem van hogy 28, van hogy 40 napos.
Szóval a főbb tünetek:
- nagyon enyhe hányinger (2 napja)
- kifejezetten kevesebbet járok nagywc-zni
- ingerlékeny vagyok + gyakori hangulatváltozások
(- menstruáció késése)
Lehetséges hogy csupán előváladéktól teherbeestem volna?
Koszonom szepen a valaszaitokat! Az a helyzet, hogy tesztet csak 4 nap mulva tudok venni, amikor hazamegyunk. Ugyanis eppen nyaralok...
Persze kozben baromi stresszes vagyok, az egesz nyaralas errol szol szamomra. Azota sem jott meg. Anyukamnak meg egyszeruen keptelen vagyok mondani, hogy "legyszi aljunk meg egy patikanal terhessegi tesztet venni". :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!