Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire szerencsétlen lennék?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és nagyon szeretnék már magamnak egy fiút. Valakit aki szeret és kiáll értem.
Szoktam járni a városba csak úgy sétálgatni meg ilyesmi. De valahogy egyik fiú se jön oda hozzám pedig volt már olyan hogy szemeztem vele... Jó persze tudom nekem kellene kezdeményezni de én ilyen maradi vagyok hogy jobbnak látom a srác kezdi.
És mielőtt megkérdeznétek nem a kinézetem miatt. Szerintem jól nézek ki.
Szóval szerintetek mit csináljak?
2017. jún. 4. 20:10
1/2 anonim válasza:
Még fiatal vagy. Mármint ha még vársz pár évet változnak a dolgok. Így hogy nem akarsz kezdeményezni nem tudom mi egyebet mondhatnék.
2/2 anonim válasza:
Van kedved ismerkedni? Írj privit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!