Ciklus kellos kozepen idon belul pozitiv facelle terhessegi teszt?
Mert nem tudtam, hogy ennyire gaz! Masik teszt is halvany pozi volt e mellett, a clearblue easy es az expect is. Kivancsisagbol csinaltam ma a ciklus kozepen.
😲
A peteérést mutatja csak, semmi mást.
Ettől persze még lehet, hogy sikerült teherbe esni, de az csak később lesz kimutatható.
Két nap múlva negatív lesz a teszt.
Én is jártam így. Peteérés napján halvány pozitív, aztán semmi. Csak annyi, hogy én azt hittem, hogy akkor már 11. dpo-n vagyok.
7 azóta én probaltam mar 2x ovukor mert netes 10eseket hasznalok volt otthon sok. Azota sem mutatott semmit egyik se. Akkor meg 2 teszt is.:)
1es asszem 3as vagyok.:)
Vettem egy expect tesztet is, reggel megcsinalom. Mindketto pozitiv szokott lenni nemvartkor honapok ota, es baba meg nem lett beloluk. Vervetel nem igazolt terhesseget szep pozitiv eseten a mult honapban. Szinten facelle es expect jol lathato ket csikos volt.
Lehet az uramnak van igaza, es kar a teszteles minden honapban?!
Mostar tenyleg a kivancsisag hajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!