Ki nem várja a hétre? Mióta próbálkoztok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!🙂
Nekünk ez a 4. próbálkozós hónapunk, nagyon boldog lennék ha sikerülne. 😊 Én csütörtökre nem várom, ha nem jön meg akkor tesztelek. Volt, hogy görcsölgetett a hasam, fájt a mellem, de ezt még nem merem annak betudni, mert annyira szeretném, hogy félek ezeket csak beképzelem...
2017. júl. 18. 15:21
21/30 anonim válasza:
Tegnapra de nem akarok meg tesztelni,varok meg szombatig,akkor ellovok egy tesztet, ha meg szukseges lesz...:)Nem akarom elbizni magam, mivel semmi tunetem nincs.. de a remeny azert kicsit ottvan:)
22/30 A kérdező kommentje:
De jó 3-as, szívből gratulálok nektek!! 😘
Én is teszteltem szerda reggel, de negatív lett... Egyelőre mensi még sehol sincs... De mondjuk nekem csalóka, mert van amikor 28, de van mikor 32 napra jön meg. 😕 Szóval még várok...
2017. júl. 21. 08:53
23/30 anonim válasza:
Köszönjük :) Orsolyka nálad mi a helyzet?
24/30 anonim válasza:
2 nap kesessel,de megjott sajnos rendesen.
25/30 A kérdező kommentje:
Kedves Orsolyka, oh de kár 🙁 Majd legközelebb tuti sikerül 😊 Nekem még semmi, de hétfőig sajna még megjöhet, akkor leszek a 32.napon.
2017. júl. 22. 16:26
27/30 A kérdező kommentje:
Köszi Orsolyka 😉 Én ma vagyok a 32.napon, még nem jött meg, reggel teszteltem, de negatív lett. :(
2017. júl. 24. 10:03
28/30 A kérdező kommentje:
Sajnos tegnap este nekem is megjött. 🙁
2017. júl. 25. 10:29
29/30 anonim válasza:
# 15: Nekem is megjött, egy nappal hamarabb.
30/30 A kérdező kommentje:
Sajnálom kedves 29-es, kitartást! 😊
2017. júl. 25. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!