Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja a hétre? Mióta...

Ki nem várja a hétre? Mióta próbálkoztok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!🙂

Nekünk ez a 4. próbálkozós hónapunk, nagyon boldog lennék ha sikerülne. 😊 Én csütörtökre nem várom, ha nem jön meg akkor tesztelek. Volt, hogy görcsölgetett a hasam, fájt a mellem, de ezt még nem merem annak betudni, mert annyira szeretném, hogy félek ezeket csak beképzelem...

2017. júl. 18. 15:21
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem varjuk a hetre...:) Mi mar 1,5eve probalkozunk....nekem is hasonlo tuneteim vannak,a mellbimbom le akar szakadni,pedig ez nem jellemzo ra...de szepen kivarom a megfelelo idot,majd elvalik,hogy mi van.Ha gondolod,uziben is beszelgethetunk.:)
2017. júl. 18. 15:32
 2/30 anonim válasza:
100%
Nekem tegnap óta késik, nincs semmiféle megjön érzésem..nemtudom ez jó-e,viszont fáradékony vagyok,hányinger stb. 2 éve várom a csodát.
2017. júl. 18. 15:35
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Szia.En péntekre nem várom.Nalam is vannak görcsök,szurkalasok,de ez még nem jelent semmit.Mi fél éve próbálkozunk.En sem fogok korábban tesztelni.Drukkolok neked
2017. júl. 18. 15:36
 4/30 A kérdező kommentje:
Vagyunk egy páran. 🤗 Én is nagyon szurkolok nektek, én se merem beleélni magam, csak remélni tudom.  Nekem amúgy nem szokott fájni a mellem. Majd kiderül, írjatok, hogy nektek mi lett az eredmény. 😉
2017. júl. 18. 15:41
 5/30 Norman Bates ***** válasza:

Szombatra nem varom, ma lett pozitiv a teszt!!

Sok sikert nektek is :)

2017. júl. 18. 17:12
 6/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnapra nem vártam, de a teszt negatív :(

Még nem adom fel.

Én is szívesen beszélgetek sorstársakkal privátban :)

2017. júl. 18. 17:32
 7/30 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös de joooo, gratulálok!! 😊 Jó egészséget és boldog babavárást nektek!! 🙂 Mióta próbálkoztatok?
2017. júl. 18. 17:41
 8/30 anonim ***** válasza:
3as vagyok. 5os gratulálok neked. Utolsó amíg nem jön meg van remény :)
2017. júl. 18. 17:44
 9/30 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es ne add fel, amíg nem jön meg addig nincs veszve semmi. 🙂 Ti mióta próbálkoztok? Én amúgy egész hónapban nem kattogtam rajta,csak néha jut eszembe és tök elengedem a dolgot, hogy majd jön a baba amikor szeretne, de most hogy a mensi napja közeleg ilyenkor nagyon sokat gondolok rá, hogy bárcsak ne jönne meg.😀 Tudom, tudom még csak a 4. hónapban vagyunk, de szerintem azért viselem nehezebben, mert több, mint 2 éve szeretnék babát, csak most jutottunk el arra a szintre, hogy adottak lettek az anyagi feltételek. Én is szívesen beszèlgetnék erről veletek. 😊
2017. júl. 18. 17:48
 10/30 anonim ***** válasza:

6-os vagyok :)

Még csak a 3. próbálkozós hónapunk. Én nem siettetem annyira, ha sikerült akkor örülök, ha nem akkor sincs baj. Csak szeretném tudni, hogy mi a helyzet, mert a bizonytalanság az, ami idegőrlő :D

2017. júl. 18. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!