Ki nem várja a hétre? Mióta próbálkoztok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!🙂
Nekünk ez a 4. próbálkozós hónapunk, nagyon boldog lennék ha sikerülne. 😊 Én csütörtökre nem várom, ha nem jön meg akkor tesztelek. Volt, hogy görcsölgetett a hasam, fájt a mellem, de ezt még nem merem annak betudni, mert annyira szeretném, hogy félek ezeket csak beképzelem...
2017. júl. 18. 15:21
11/30 anonim válasza:
Én egy hét múlva nem várom!
Sok sikert mindenkinek!
12/30 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es hát megértem. :-) Akkor te még jól viseled, irigyellek érte. :-)
2017. júl. 18. 21:16
13/30 A kérdező kommentje:
Köszi, neked is kedves 11-es!! 😘
2017. júl. 18. 21:17
14/30 anonim válasza:
6os és 10es
Azért reggel tesztelek újra, majd megírom az eredményt :)
15/30 anonim válasza:
Én hétfőre nem várom. 6.próbálkozós hónap, de nálunk is év elején lettek adottak a körülmények, ha rajtam múlt volna már előbb is belevágunk.
16/30 Norman Bates válasza:
Januar ota probalkozunk, ovutesztet is hasznaltam.
Szedtem vitamint is az elmult par honapban.
A parom par hete kezdte el szedni a ferfiaknak valo 'probalkozos' vitamint, lehet az hozta meg a gyumolcset :)
Szurkolok mindenkinek!
17/30 anonim válasza:
Sziasztok, 2-es válaszoló vagyok. 3 napja semmi, viszont 2 negativ x-epil teszt. Veletek miújság?
18/30 anonim válasza:
Sziasztok.3as vagyok.Ma reggel pozitív lett a tesztem.Tovabbra is drukkolok mindenkinek.
19/30 anonim válasza:
3-as gratula!! Milyen tuneteket tapasztalsz?:)
20/30 anonim válasza:
Köszönöm. Hát a tünetek azok szerintem nem fognak elkerülni :) Holnap lenne a nemvárt napja.Napok óta enyhe menstruációs görcs,hasszurka,gyakori vizelési inger,fejfájás és a megérzés.:) Te mikorra nem várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!