Jövőhét szombatra nem várom. Ez a legrosszabb időszak. Ti hogy viselitek?
6/11 vagyok
Két hónapja ittam a palástfüvet (cickafarkot nem), de úgy bekavart a ciklusomba, hogy amíg ittam, nem jött meg és az abbahagyás után is csak 1 hét múlva. Melleim iszonyatosan fájtak, jól be is csapott, mert azt hittem, terhes vagyok. Azóta nem iszom inkább. Helyette napi 400 mg e vitamint és folsavat szedünk a párommal együtt. Ha ez a hónap sem jön össze, rendelek a páromnak Profertil vitamint. A kisfiamnál a 2 hónap után estem teherbe.
Ahhoz hogy gyorsabban teljen az idő, találj ki vmi kihívást magadnak. Én ilyeneket szoktam hogy Pl. 1 hetem van rá hogy megtanuljak lejátszani egy darabot a zongorán/elolvassak egy könyvet, amit már egy ideje halogatok/végignézzem egy sorozat következő évadát stb.
Ilyenkor mindig azon kapom magam hogy rohan az idő és még sehol se tartok. Próbáld ki, hátha neked is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!