Jövőhét szombatra nem várom. Ez a legrosszabb időszak. Ti hogy viselitek?
Nekem most van ovum (tegnap volt pozitív a teszt életemben először) :)
Első clostis hónapom egyébként és iszonyú görcseim voltak éjjel, szóval talán volt már ovu. Ma lent a hasamnál még izomlázam is van.
Innentől két hétig izgulhatok, amiből egy hét munka egy hét nyaralás. Viszont nem tudom teszteljek e a nyaralás alatt vagy várjam meg míg hazaérünk? (3 nap a különbség)
Drukkolok neked kedves kérdező!
En 24-e hetfore nem varom. Nekunk is ez a 6. probalkozos honap. Ovu utan nehany nappal volt nagyon eros szurkalas, de azota semmi tunetem nincs.
Ha ez sem jon ossze, akkor meg az augusztust megvarom (adok egy utolso eselyt) utana irany az orvos, nem varok tovabb mert mar 30 vagyok, es meg nincs gyerekem, de legalabb 2-t szeretnek. Nem akarok kifutni az idobol.
Hogy viselem? Izgatott vagyok, folyton ezt a temat olvasom itt a gyk-n is.:D
Az elso par honapban mar a nemvart elott tesztelgettem, elpocsekoltam egy csomo tesztet. Mult honapban mar sikerult kivarni hogy megjojjon. :) Mostmar inkabb tartalekolom a teszteket, arra az esetre ha kesne (mivel nalam nem szokott).
3-as vagyok
Ez még csak a második próbálkozós hónapunk. Azért szedek már most clostit, mert már 7 hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót, de nem állt helyre a ciklusom és ezt írta a doki. (5 hónapig nem próbálkozhattunk sajnos)
Viszont tegnap este eléggé görcsöltem, ami azt jelenti most talán már van ovum :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!