Ez lehet a beagyazodas jele?
Figyelt kérdés
Jun.27 es Jul.1 is elment bennem a parom. Ma pedig arra keltem hogy pecsetelos a verzem Es nagyon gorcsolok. Mi lehet ez? Koszonom a segitseget.2017. júl. 16. 06:57
1/14 anonim válasza:
A beágyazódás a 6-7. napon történik a megtermékenyítés után, ez alapján még ha csúszka is van benne, akkor sem igazán beágyazódási tünet (ami egyébként rendszerint csak utólagos belemagyarázás szokott lenni, az esetek döntő többségében fel sem tűnik az illetőnek). A dátumok alapján, ha akkor volt az ovud és a ciklusod 28-30 napos, nem akarlak megbántani, de inkább menstruáció lesz... :( Esetleg koraterhes van, és ez egy (nem túl biztató) tünet. De ehhez tudni kéne az utolsó menstruációdat, a ciklushosszodat, illetve volt-e ezen a két eseten kívül bármiféle együttlét.
2/14 anonim válasza:
Szóval a helyedben tesztelnék egyet, mert ha ezekből az együttlétekből baba van, akkor azt már mutathatja a teszt.
3/14 anonim válasza:
Aktus után 16-20. nappal biztos, hogy nem. Jól mondja az első. Viszont tényleg tesztelni kéne, mert egyrészt már mutatja, ha van valami és ha pozitív mellett pecsételsz, akkor azonnal orvos.
5/14 A kérdező kommentje:
Péntekre :/
2017. júl. 16. 13:25
6/14 A kérdező kommentje:
Erdemes verzes alatt tesztelni?
2017. júl. 16. 13:25
7/14 A kérdező kommentje:
Barnazok is :/
2017. júl. 16. 13:45
8/14 anonim válasza:
Ne tesztelj!!Felesleges.Tudom,h.nehéz kivárni,de tuti negatív lenne.Én szombatra nem várom.
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor mikor tesztelni? Mi lehet ez?? Nekem meg sose volt ilyen :/
2017. júl. 16. 15:13
10/14 anonim válasza:
Nekem csak peteéréskor volt ilyen.Tesztelni az elmaradt menstruáció után érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!