Szerintetek ez a beágyazódás jele? Mikor érdemes tesztet csinálnom, hogy érdemlegeset mutasson?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam 8. dpo-n és menstruációhoz hasonló görcseim voltak, reggeli készülődés közben meg is szédültem egy pillanatra. A melleimbe szúrkálós, nyilaló fájdalom van. (másképp nem tudom ezt leírni :D) Vasárnapra nem várom.2017. ápr. 25. 11:43
1/10 anonim válasza:
Tesztet akkor érdemes csinálni, ha nem jön meg. Előtte felesleges csalódást okozhat...
2/10 A kérdező kommentje:
Persze, ezt értem. Viszont vannak olyanok akiknek már 10. dpo-n pozitív a teszt. Ezekre lettem volna igazából kíváncsi :)
2017. ápr. 25. 11:58
3/10 anonim válasza:
Elhiszem hogy kivancsi vagy de szerintem legy turelemmel meg . Ha most tesztelsz es negativ eredmenyt kapsz, ugyanigy ott lesz a fejedbe hogy mivan ha csak tul korai volt? Nemtudsz biztossat belole csak ha pozi lesz de arra szetintem kicsi az esely 9.dpon . Hamar elmegy ez a par nap :)
4/10 A kérdező kommentje:
Nehéz lesz kibírni, ezen a téren most egy picit türelmetlen vagyok :D
2017. ápr. 25. 13:03
5/10 anonim válasza:
Én is ma vagyok a 9.dpon,szintén vasárnapra nem várom :) Nekem tegnap volt olyan nap,hogy reggel szedultem és éjjel mikor felébredtem,nehezen is aludtam vissza.Neha kis hasszurka van,mást nem érzek.Ami érdekes,az az,hogy tegnaptól a höm napközben is 37 körül van,beteg nem vagyok.Drukkolok,hogy baba legyen.:)
6/10 A kérdező kommentje:
Hát én is reménykedem benne, hogy pozi legyen a teszt majd. Eddig nem voltam ráállva a témára, úgy voltam vele, hogyha jönni akar akkor jönni fog. De most olyan fura érzésem van, nem akarom bemesélni magamnak, de ilyet még nem éreztem soha, menstruáció előtt ilyen tüneteket soha nem produkáltam :D Aztán majd vasárnap kiderül mi van a dologban :)
2017. ápr. 25. 14:10
7/10 anonim válasza:
Nezd, valakinek 9. dpo-n pozitiv, valakinek csak verzes elmaradasa utan egy hettel.
Tok feleslegesen kerdeztel hiszen ahogy irod is, magadtol is tudtad hogy van akinek mar kiran pozitiv, szival abszolut nem ertelek...
8/10 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint, ha én szeretnék valamit részletesebben megtudni az már nem felesleges, attól mert neked az. Feltettem egy kérdést, amire nem kötelező válaszolni, csak akkor ha valami érdemlegeset tudsz megosztani velem. Olyan emberek véleményét szerettem volna kikérni, akiknek hasonló tünetei voltak a 8. dpo környékén. De köszönöm a válaszod, nagyon hasznos volt :)
2017. ápr. 25. 14:34
9/10 anonim válasza:
Szia! Nekem mensis görcsök voltak ekkortájt. Persze csak utólag tudhattam biztosra, hogy beágyazódás volt, addig csak azt tudtam, hogy mensinek korai... Premensként meg sosem éreztem ilyet. Következő babánál is ugyanígy volt, ezért akkor eléggé biztos voltam benne, hogy sikerült. 12-13. dpo-n teszteltem halvány-de-egyértelműt. Drukkolok! :)
10/10 anonim válasza:
Csak szerettelek volna eaebreszteni arra, hogy ha TUDOD, hogy VAN olyan ember, akinek ilyenkor mar pozitiv, akkor igen, letezik olyan. :) Erted? Ne attol tedd fuggove a TE tesztelesed, hogy valaki azt irja-e "igen nekem pozitiv volt ilyen koran" hiszen TUDTAD hogy letezik ilyen kerdes nelkul is mert MAR HALLOTTAD. De teny, barmit lehet kerdezni, korantsem ez volt a leggazabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!