Menstruáció után kb egy héttel kevés barnás folyás, ami csak pár percig tartott, lehet beágyazódás? Ha igen, mennyi idő elteltével érdemes tesztet csinálni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 07:45
1/7 anonim válasza:
Menstruáció után 2héttel van a petérés, amikor megtermékenyülhet a pete, utána kb. 1 hét múlva lehet beágyazódás. Szóval gyakorlatilag kizárt, hogy ez beágyazódásos vérzés lett volna. Tesztet leghamarabb akkor érdemes csinálni, ha már 3-4 napot késik a következő mensi.
2/7 anonim válasza:
A 2 hetet a mensi első napjától gondoltam.
3/7 anonim válasza:
Ez inkább a peteérés miatt volt. Ha sikerült jókor együtt lenni, kb. két hét múlva tesztelj. Nagyjából akkor, mikor meg kell jönnie.
4/7 anonim válasza:
Menstruáció után egy héttel még nem lehet beágyazódás. Az ilyen közti-vérzés inkább felborult hormon-háztartásra utal. Nekem akkor volt ilyen.
5/7 A kérdező kommentje:
Voltunk együtt a barnázás előtt 2x, meg után is egy alkalommal.
2016. aug. 17. 08:37
6/7 anonim válasza:
Tök mindegy hogy voltatok együtt, ez akkor sem lehetett beágyazódástól!
7/7 anonim válasza:
Szerintem olvass utána a megtermékenyülés, teherbeesés folyamatának! Úgy látom van mit tanulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!