Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet-e a beágyazódásnak a...

Klua kérdése:

Lehet-e a beágyazódásnak a jele a következő? ( többi lent! )

Figyelt kérdés
Ovulációs teszt szerint 04,24-én volt peteérésem, férjemmel együtt voltunk, rá 7 napra azaz tegnap és ma is egy-egy pici rózsaszínes foltszerű paca vagy valami hasonlóval találkoztam a mellékhelyiségben pisilés után, alhasam picit néha szúrt, görcsölt, de már elmúlt, enyhe hüvelyi váladék van, nem sárga, nem büdös inkább híg testápoló szerű. A nemvárt 05.06-án lenne. Ez lehetett a beágyazódás jele?

2017. máj. 1. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen ritkan de elofordul beagyazodasi verzes de nem szoktak vele foglalkozni, korai lehet h nem lesz sikeres es megis megjon
2017. máj. 1. 17:50
 2/5 A kérdező kommentje:

már van 2 gyermekem és velük ilyesmi nem történt és olvastam arról hogy ritkán előfordul így erre gondoltam

Köszönöm a válaszod

2017. máj. 1. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztato jelek😀😀Sok sikert
2017. máj. 1. 18:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Bizakodunk :) még pár nap és kiderül
2017. máj. 1. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi lett végül? Baba vagy mensi?
2017. jún. 11. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!