Gondoljátok el magatokat a következő helyzetbe (lent)?
Figyelt kérdés
Na , Tegyük fel hogy titeket (nőket) megerőszakolna valaki az utcán , és teherbe esnél, megtartanád vagy elvetetnéd?2017. ápr. 12. 14:39
1/11 anonim válasza:
Sosem voltam ilyen helyzetben.Nem erőszakoltak meg,és abortuszom sem volt,de jelen pillanatban úgy érzem,nem tartanám meg.
2/11 anonim válasza:
Ilyen esetben nálam egyértelműen abortusz.
3/11 anonim válasza:
Nem voltam még csak hasonló helyzetben sem, de nem hinném, hogy megtartanám. Mindig arra a férfire emlékeztetne.
Nem mellesleg pedig, ha ne adj Isten, ilyen helyzetbe kerülnék, az lenne az első, hogy nőgyógyászhoz megyek, egy teljes vizsgálatot kérnék, 72 órás tablettával az élen. Nem várnám meg, míg abortuszra kell mennem, sokkal megterhelőbb mind lelkileg- mind fizikailag.
5/11 anonim válasza:
Úgy tudom, ha azonnal megy orvoshoz az ember+feljelentést tenni, akkor az orvos adja a tablettát automatikusan.
7/11 anonim válasza:
én nem lennék képes elvetetni, de lehet, hogy örökbe adnám
8/11 Theressita válasza:
Hát nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni... Viszont nem a babát büntetném, ő is csak áldozta lenne ennek a szomorú dolognak. Az erőszakolót feljelenteném, mindent megtennék, hogy büntessék meg.
Azt viszont nem tudom, én nevelném-e fel, vagy örökbe adnám. Gondolom a férjemmel és szüleimmel beszélném meg a dolgot, de a kicsi mindenképpen megszületne.
9/11 anonim válasza:
Utolsó kommentelővel 100%-ban egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!