Volt aki a következő havi előtt megérezte hogy babát vár? Esetleg voltak tünetei? Olyan kommentek ős érdekelnének, ahol már a nemvárt előtt voltak tünetek. Mik voltak azok?
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 21:39
1/9 anonim válasza:
Mind a ket terhessegemnel meg menszi elmaradasa elotti tunet volt, hogy a jobb mellbimbom alatti er megvastagodott, kidudorodott.Meg a teszt elott tudtam, hogy babat varok.
2/9 anonim válasza:
Mind a 4X szorulàsom volt és meglepően jól éreztem magam 0 pms. Ezért vettem tesztet mindig,mert gyanúsan jól voltam.
3/9 Ági83 válasza:
A melleim nagyon fájtak,előtte sosem fájt,émelygés és kívánosság. :)
4/9 anonim válasza:
Ovu után 7,8 es 9 . napon fura alhasi görcseim voltak .Utana egy fura nyugalom jöt ram hogy beágyazodott a baba .Fura volt hogy nem volt a szokásos cici fájdalom , nem jott a fejfájás sem ...26 naposak a ciklusaim , es semmi jelet nem éreztem előtte h meg fog jönni ! Egyszeruen tudtam a jelekből hogy sikerult .nem várt napján is másként fajt a hasam mint szokott.egesz délelőtt és nem ugy ahogy szokott, mert mindig csak röviddel azelőtt fáj mint ahogy megjön.Most más volt .Nem várt napján pozit teszteltem sokadik délutáni pisiből ! Ja es mindig át alszom az éjszakát , es mar harom napja minden éjjel felebredek 2x pisilni .ez is egy jel volt 😀
5/9 anonim válasza:
Szex után 10 nappal szurkálások az egyik oldalon, mintha késsel bökdösnének.
6/9 anonim válasza:
Csak a második terhességnél volt tünetem a nemvárt előtt. Nem tudtam autóba ülni, mert rögtön hánytam. Autón kívül nem voltam rosszul (akkor még). :)
7/9 anonim válasza:
Másodiknál aktus után volt egy nagyon erős érzésem hogy ebből baba lesz. Konkrétan tünetem csak a nemvárt előtt 4 nappal jelentkezett. Állandó vizelési inger, sírósság, zabálhatnék.
8/9 anonim válasza:
Nem várt előtt egy héttel nagyon fájt a mellem, pedig csak előtte nap szokott. Mind a kettőnél megvolt, de sajna az első 7hetesen elment.
9/9 A kérdező kommentje:
Én szombatra nem várom. Nekem a tüneteim, néha eszméletlen hányinger, iszonyatos mellfájdalom, néha erős menszi érzés, hasszúrka.
2016. dec. 28. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!