Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor kezdjünk el próbálkozni,...

Mikor kezdjünk el próbálkozni, ha decemberben megyünk nászútra, repülővel?

Figyelt kérdés

A félelmünk abból fakad, hogy sok helyről azt halljuk veszélyes babával a pocakban repülni, főleg 12-15 órát. Ugyanakkor sokan mondják azt is, hogy kb. 1 év mire összejön a baba.

Mit gondoltok, mikor érdemes elkezdeni próbálkozni? Szeptemberben, vagy novemberben...esetleg majd csak decemberben nászúton? Nekünk az első a leendő gyerekünk egészsége!

Egyébként mindketten 26 évesek vagyunk.

2017. júl. 14. 12:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
2 évig nem jött nekünk össze a baba. De ma is azt mondom, hogy tuti nem kezdenék el próbàlkozni hamarabb. Mert elég nehéz helyzetet tud teremteni, ha hamarabb jön és közben màs terveitek vannak. Én tuti h csak a nàszúton kezdenék el próbàlkozni. Ha akkor összejön, az olyan cuki. :) Ha meg nem jön össze hamar, mert mondjuk valami gond van, az a fél év màr " nem szàmít". Esetleg lehet addig nõgyógyàszhoz, vérvételre elmenni...stb. Bàr nem jó így hozzààllni, de ha nem szeretnéd vesztegetni az idõd feleslegesen, így nem érzed haszontalannak magad. :)
2017. júl. 14. 14:05
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
Ha ennyire ettol fugg a boldogsagotok hogy szegeny ferj nem latott meg oceant (ez valoban tragedia), akkor naszut utan probalkozzatok. De ez szerintem evidens.
2017. júl. 14. 14:16
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítő szándékú válaszokat! Nem gondoltam, hogy ekkora port fog kavarni a kérdésem! Ismét rájöttem, hogy a magyar ember irigy. :D

A próbálkozással valószínűleg decemberig várni fogunk, utána pedig reméljük a legjobbakat!

2017. júl. 14. 14:52
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Decemberben.
2017. júl. 14. 19:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Megértelek teljesen. Én nekem is be volt fizetve egy utazás, 300 000 ftos repjeggyel, miközben próbálkoztunk. Gondoltam úgysem jön össze addig. Nekem is 18 óra az út, két átszállással. Persze terhes lettem :-) És elbuktam a pénzt :-D De ennyi baj legyen. Szerintem várjátok meg a nászutat. :-)
2017. júl. 15. 06:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Várni fogunk addig! :)
2017. júl. 15. 18:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Végül mi lett Kedves Kérdező?
ápr. 7. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!