Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosoktól kérdezem, hogy...

Lombikosoktól kérdezem, hogy kinek hányadik napon volt a leszívás után az embrió (k) beültetése?

Figyelt kérdés

Nekünk ez a 3. próbálkozásunk, holnap lesz a beültetés, a leszívás után 6. napon.

Első alkalommal 5 nap után tették vissza, a második beültetés fagyibabás volt.

2010. máj. 21. 10:29
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Gondoltam írok Nektek, hogy azóta megszületett az egészséges kislányunk, most 4 hónapos, gyönyörű kisbaba:) Remélem akik ide írtak anno és a próbálkozás szakaszában voltak azoknak is sikerült!

Minden jót mindenkinek!

2011. jún. 9. 15:19
 22/26 anonim ***** válasza:
Szia! Jaj de jó :-) Nekünk az utolsó fagyasztott babákból (6. próbálkozás) van most itt a pocimban a kisfiunk :-)) 33 hetes.
2011. jún. 9. 16:38
 23/26 anonim ***** válasza:
2. válaszoló voltam.
2011. jún. 9. 16:38
 24/26 A kérdező kommentje:

Kedves második! Örülök, hogy írtál és annak meg főleg, hogy Neked is van már pocaklakód!:)

Boldog Babvárást Neked a hátralévő hetekre, nemsokára a karodban tarthatod a kisfiadat!

Jó egészséget és könnyű szülést Neked!

2011. jún. 9. 16:58
 25/26 anonim ***** válasza:
Kössszi :-) Neked meg jó babázást!!
2011. jún. 10. 11:12
 26/26 anonim ***** válasza:

Szia, gratulálok!!

Annak idején én is kérdeztem, mi újság veled! Örülök, hogy sikerült és anyuk a lettél!

ÉN most lettek újra kismama, 2napja tudom, és a 3.babánk lesz majd. :) Bár nem lombik- szerencsére nekünk összejöttek a gyerekek természetes úton.

MÉgegyszer gratulálok!

2011. jún. 10. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!