Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosoktól kérdezem, hogy...

Lombikosoktól kérdezem, hogy kinek hányadik napon volt a leszívás után az embrió (k) beültetése?

Figyelt kérdés

Nekünk ez a 3. próbálkozásunk, holnap lesz a beültetés, a leszívás után 6. napon.

Első alkalommal 5 nap után tették vissza, a második beültetés fagyibabás volt.

2010. máj. 21. 10:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! Kívánok én is Nektek sok sikert, remélem Nálatok is hamarosan megérkezik a gólya:)
2010. máj. 24. 09:01
 12/26 anonim ***** válasza:

És mikor derül ki, hogy sikerült-e?

Nagyon szorítunk!

2010. máj. 24. 14:04
 13/26 A kérdező kommentje:
Hát az majd két hét múlva derül ki, hogy sikerült-e, 2 napja volt a beültetés:)
2010. máj. 24. 15:37
 14/26 anonim ***** válasza:
Nekem 1 lombikom volt (+2 inszem előtte). 16 petesejtem lett, ebből ICSI-vel 7 termékenyült meg, a többi simán nem. A 3 napon kaptam vissza 2-t, de nem sikerült. Jövő hónapban megyek az eszkimókért. 5-en vannak a sítáborban még. Ismeretlen eredetű meddőség - ez van a papírunkon. De úgy tűnik, hogy a spermium nem tud a petesejtemmel kommunikálni, mert simán nem kezdtek egymással semmit. Egy természetgyógyász néni szerint nálam lehetnek még megtapadási gondok, így iszom a lándzsásútifüvet, hogy a nyák tisztuljon. Nagyon szorítok neked!
2010. máj. 24. 17:29
 15/26 A kérdező kommentje:

Jaj ez a legrosszabb, ez az ismeretlen eredetű meddőség... Az ember azt sem tudja hol kezdje.Nagyon szorítok Nektek, hogy hamar legyen pocaklakótok.

Nálunk a férjem alacsony spermaszáma miatt van szükség lombikra.

Most legutóbb 10 petesejtem lett leszívva, abból 7 termékenyült meg és szépen osztódott is a 6. napig. Ezután kettőt beültettek, 5-öt meg lefagyasztottak. Úgyhogy most nekünk is van 6 fagyibabánk, mert még tavalyról maradt 1 a fagyasztóban:)

De remélem már nem lesz rájuk szükség, max. kistestvérnek:)

2010. máj. 24. 18:13
 16/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A kérdés kiírója vagyok, értesíteni szeretnélek benneteket, hogy sikerült!!:))))))))

2010. jún. 5. 12:08
 17/26 anonim ***** válasza:

Gratulálunk. Nagyon vigyázz magadra, és egyél sok idénygyümit.

A 19 hós ikrek anyukája

2010. jún. 6. 14:47
 18/26 anonim ***** válasza:
05.24-08:56-os vagyok!Gratulálok!!Nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen!Pihenj sokat!!És mindenképp értesíts mindet mindenről!
2010. jún. 6. 16:45
 19/26 anonim ***** válasza:

14.05 vagyok. Gratulálok!

Sok pihenés, rendszeres gyógyszerszedés, sok fehérje, gyümölcs zöldséggel. Vigyázz magatokra!

2010. jún. 6. 22:16
 20/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2010. jún. 9. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!