Lombikosoktol kérnék segitséget?
A napokban lesz az első beültetésem és a kérdésem az lenne, hogy ti mennyit pihentetek utána? Feküdtetek egyáltalán, hány napig? Gondoltam nem fogok azért ugrálni, meg megeröltetni magam, de még is mennyire kell vigyázni?
Köszi a válaszokat előre is!
Szia!
Én magam mindig szigorúan feküdtem,viszont az egyik lombiknál volt egy szobatársam,aki felkelt röviddel beültetés után cigizni,aztán hazavezetett Ausztriába,2 embriót ültettek be neki, az egyik továbbosztódott és lett 3 gyereke ,szegénykével még sokáig tartottuk telefonon a kapcsolatot,sajnos az egyik pici igen komoly fejlődési rendellenességekkel jött a világra.
Érdekes,hogy nekem is az e napon beültetett 3 embriómból kettő megtapadt,majd a 20. héten elvetéltem és kiderült,hogy nálam is az egyiknek fejlődési rendellenessége volt.
Azóta két gyermekem született,az egyik fiú ,a másik lány.
Kívánok Neked mielőbbi sikert!
Csütörtökön lesz a petesejt leszívás és utána nem tudom mikor lesz a beültetés. Gondolom attol függ, hogy osztódnak. Igen ilyen dolgoktol félek, hogy ha meg is marad, akkor is rengeteg baj jöhet közbe szülésig. De most ilyenekre nem szabad gondolnom sem.
Akikinek sikerült gratulálok!
a beültetés után emelt ágylábbal feküdtem 1-2 órát a helyszínen (ezen a doki is mosolygott), majd itthon is 1 napig fekvés, utána kímélő ("szanatóriumi") életmód 2 hétig (ez nem jelentett fekvést, napi 1-2 laza séta, de semmi terhelő).
5 napos embriót a beültetés után 1 héttel már kimutatta a teszt. elsőre sikerült.
amúgy szerintem leginkább szerencsések voltunk...
Köszi neked is!
Akkor nem feltétlen kell feküdni ugye? Csak tényleg lazábban. Szerintem így fogok "szanatórium " szerint élni! Addig míg ki nem derült sikerült-e.
Szia! Gratulálok neked!
Szerintem sem jó ötlet feküdni! Engem az idegesitene, nem bírok feküdni ha nem vagyok álmos, meg a hátam is fáj akkor. Majd olyan "komódosan" fogok kicsit élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!