Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosoktol kérnék segitséget?

Lombikosoktol kérnék segitséget?

Figyelt kérdés

A napokban lesz az első beültetésem és a kérdésem az lenne, hogy ti mennyit pihentetek utána? Feküdtetek egyáltalán, hány napig? Gondoltam nem fogok azért ugrálni, meg megeröltetni magam, de még is mennyire kell vigyázni?

Köszi a válaszokat előre is!

2011. márc. 21. 15:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A beültetés után 2hetet voltam táppénzen.Nem ugráltam nagyon,nem is tudtam volna mert fájt a leszívás miatt a hasam,alíg tudtam menni.
2011. márc. 21. 15:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt tudom! De utána közvetlen feküdtél? És sikerült?
2011. márc. 21. 15:14
 3/11 anonim ***** válasza:
A beültetés után még a helyszínen feküdtem 3órát és hazamehettem,nem feküdtem egész nap tettem a dolgom,persze többet pihentem,mivel táppénzen voltam.Nem sikerült,a 2. sem.Az az érdekes hogy van egy 9 éves kisfiam aki természetes úton született.Mikor lesz a manőver?
2011. márc. 21. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én magam mindig szigorúan feküdtem,viszont az egyik lombiknál volt egy szobatársam,aki felkelt röviddel beültetés után cigizni,aztán hazavezetett Ausztriába,2 embriót ültettek be neki, az egyik továbbosztódott és lett 3 gyereke ,szegénykével még sokáig tartottuk telefonon a kapcsolatot,sajnos az egyik pici igen komoly fejlődési rendellenességekkel jött a világra.

Érdekes,hogy nekem is az e napon beültetett 3 embriómból kettő megtapadt,majd a 20. héten elvetéltem és kiderült,hogy nálam is az egyiknek fejlődési rendellenessége volt.

Azóta két gyermekem született,az egyik fiú ,a másik lány.

Kívánok Neked mielőbbi sikert!

2011. márc. 21. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Elsőnél 5 napot voltam otthon, abból kettőt feküdtem. Másodiknál egy hetet voltam otthon és majdnem 5 napig feküdtem kisebb nagyobb megszakításokkal, csak ritkán keltem fel, pl. elmentünk sétálni. A második sikerült. (Sajnos 5 hetesen elveszítettük a babát.) Amúgy azt mondta a doki, hogy két nap fekvés, utána sétálgatás a levegőn, és semmi megeröltetés (ne emelj, ne hajolj), de muszáj mozogni valamennyit, hogy beinduljon a keringés. Sok sikert! Minden rendben lesz! :)
2011. márc. 21. 16:07
 6/11 A kérdező kommentje:

Csütörtökön lesz a petesejt leszívás és utána nem tudom mikor lesz a beültetés. Gondolom attol függ, hogy osztódnak. Igen ilyen dolgoktol félek, hogy ha meg is marad, akkor is rengeteg baj jöhet közbe szülésig. De most ilyenekre nem szabad gondolnom sem.

Akikinek sikerült gratulálok!

2011. márc. 21. 16:09
 7/11 anonim válasza:

a beültetés után emelt ágylábbal feküdtem 1-2 órát a helyszínen (ezen a doki is mosolygott), majd itthon is 1 napig fekvés, utána kímélő ("szanatóriumi") életmód 2 hétig (ez nem jelentett fekvést, napi 1-2 laza séta, de semmi terhelő).

5 napos embriót a beültetés után 1 héttel már kimutatta a teszt. elsőre sikerült.

amúgy szerintem leginkább szerencsések voltunk...

2011. márc. 21. 16:23
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi neked is!

Akkor nem feltétlen kell feküdni ugye? Csak tényleg lazábban. Szerintem így fogok "szanatórium " szerint élni! Addig míg ki nem derült sikerült-e.

2011. márc. 21. 18:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem a doki (Dr.Szmatona - bp-i Kaáli) azt mondta, hogy nem kell pihenni, másnaptól mindent csináljak úgy, mint előtte. Dolgozni is mehettem. Sajnos nem jött össze, de mint kiderült, sárgatest elégtelenség miatt. A barátnőm ugyancsak nem pihent, neki megmaradt, már meg is szült. Nekem fél év múlva spontán összejött.
2011. márc. 22. 14:27
 10/11 A kérdező kommentje:

Szia! Gratulálok neked!

Szerintem sem jó ötlet feküdni! Engem az idegesitene, nem bírok feküdni ha nem vagyok álmos, meg a hátam is fáj akkor. Majd olyan "komódosan" fogok kicsit élni.

2011. márc. 22. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!