Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció után miért görcsöl...

Menstruáció után miért görcsöl úgy, mintha meg akarna jönni?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehet rögtön a menstruáció után peteérés?Hónapok óta próbálkozunk a második babánkkal,de nem sikerül.Mikor elmúlt,azóta görcsölt a hasam 4napig.Lehet,h menstruáció előtt megtermékenyültem,és most fejeződött be a beágyazódás?Vagy peteérés volt?Rendszeresen együtt vagyunk a férjemmel,mert szeretnénk kistesót.Hetente kb.2 nap ami kimarad,szóval elég sűrű a dolog.Mindenféle tanácsot,választ elfogadok,de a gúnyolkodók kíméljenek.Köszi.
2010. máj. 20. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már olyan, hogy menszi után közvetlenül görcsölt a hasam. De szerintem nekem a menszi utója volt. Viszont elképzelhető, hogy akkor van péd, szerintem vegyél ovu tesztet és abból tutira kiderül.
2010. máj. 20. 19:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,lehetséges,h veszek,mert ilyeneket még nem próbáltam.Itt az ideje....
2010. máj. 20. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia,,épp erről olastam valamelyik nap , hogy előfordul ,hogy egész hónapban nincs peteérés ..nem reped meg a tüsző..eljön a mensi ideje..és előtte napokban egy nagyobb szexcsata , orgazmus vagy akkor épp amikor meg van..képes megrepeszteni a tüszőt ami még nem fejlődött vissza sthormonná..és akkor ott elkezdődik valami:) sosem tudni..:) használd szerintem a ciklus.hu-t vezesd a hődet.csodásan belövi neked, a hőmérsékleted alapján..amit reggel mérj mindig ébredéskor..hogy mikor volt ovud, mikor kell együtt lenni..stb--és akkor már előre jósolhatod is, hogy baba van vgy mensi jön a ciklus vége felé--nekem első hónap, hogy vezetem a hőmet..de sokkal okosabb lettem ezáltal mert legalább megtudtam, hogy tényleg van ovum és a görcsöket akkor és azért érzem ..kívánom, hogy mielőbb sikerüljön neked!!!Nekem még pár nap és minden kiderül:) a hőm azt mondja talán baba van..de nem akarom elkiabálni..
2010. máj. 20. 21:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi,a ciklus.hu-n regelve vagyok,és vezetem hónapok óta,de eddig nem jött be.... :( Hőmet nem mérem,mert a gyerek miatt éjszaka is fel kell kelnem (21 hós,és képtelen hetekóta végig aludni az éjszakát),és úgy gondolom,már nem lenne jó az eredmény.Bizakodok,de mindig csalódok.4nap görcsölés után egyszercsak elmúlt,de tényleg lehet,h a mensi utója volt...

Vasárnaptól jönnek a "kritikus" napjaim,újabb idő a próbálkozásra,de már semmit nem remélek... :(

Köszi mindent.

2010. máj. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!