Én egy 17 éves lány vagyok és nem rég lefeküdtem a barátommal. Szerintetek lehet baj?
Szóval 4x feküdtünk le 3x gumival 1x gumi nélkül.
a párom egyszer sem élvezett el sem közben sem utánna.
mult honap 5.én mult el a menstruáciom .. szerintetek lehet baj??
A gumi nélküli menet veszélyes volt,mert az előváladék tartalmaz(hat) spermát. Persze kisebb az esély így teherbe esni mintha beléd élvezett volna (én 2 és fél éve megszakítással vagyok a párommal) de az esély akkor is ott van!!
Védekezz,akkor nem lehet gond!
Fu minden napra jut egy ilyen kerdes..... ezt nem a terhesseg kategoriahoz kellene irni, mert itt nem errol van szo!
Amugy tanacs: addig ne szexelj, mig nem tudsz vedekezni rendesen! Es most mit kellene mondanunk? Senki nem tudja, hogy terhes lettel e....
#3 De, ezeket a kérdéseket pontosan ide kell írni az oldal szabályai szerint.
"Figyelem!
Amennyiben kérdésed "Terhes vagyok-e" jellegű, vagy nem is a terhességről, hanem a teherbeesésről kérdeznél, a Gyerekvállalás/Teherbeesés kategóriába írd ki!"
Egyszer gumi nélkül voltatok együtt .
Hiába nem élvezett el,az előváladékban is lehet sperma.
Bocs, de téged elég rendesen átb.ott a pasid, vagy komoly szervi problémái vannak!
Egészséges fiatal fiú pikkpakk elmegy. Ha négyszer dugtatok úgy, hogy tényleg nem ment el, és 50 évnél fiatalabb, akkor mindenképpen keressen fel orvost!
Vaaagy: azt hazudja, hogy nem ment el, közben meg de.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!