Terhesség kiderülése előtt kinek milyen pms tünetei voltak?
Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 08:07
1/9 anonim válasza:
Semmilyen. De úgyse jelent semmi semmit, akár van, akár nincs, tök értelmetlen ezen rágódni.
2/9 A kérdező kommentje:
Reggelre elkezdett fájni a hasam és a fejem. Pont mikor meg szokott jönni.
2017. júl. 3. 08:14
3/9 Theressita válasza:
Nekem pont úgy fájt a hasam, mint menzi előtt. Előtte kb. fél nappal-egy nappal tipikus görcseim szoktak lenni, amiről tudom, hogy na akkor most fog megjönni. Nos, ez az érzés most tartott több napig, ráadásul oda fajult a dolog, hogy éjjel is többször felkeltem rá, ráadásul a gumis pizsamanadrágot le kellett vennem, mert nem bírtam magamon elviselni. Amúgy meg minden más olyan volt, mint menzi előtt. Most kb. 6+4 vagyok. Hasam nem fáj, semmi bajom, max a melleim kicsit érzékenyek, pont mint menzi előtt szokott... Hát ennyi jutott eszembe :-)
4/9 anonim válasza:
Sajnos ilyen korai szakaszba nem nagyon szoltak lenni egyértelmű terhességi tünetek.Nekem mindkét gyerekemnél ugyanúgy azt éreztem mint menstruáció előtt.Mellfeszülés, enyhe görcsök, puffadás,vízvisszatartás.Szóval mindjárt megjön érzés.
Aztán egyszer csak nem jött meg és néhány nap késés után megszűntek a mensis tünetek meg persze pozitívat teszteltem.
Szóval bármit érzel az lehet akár terhesség akár mensi előjele.
Ha késik és pozi a teszt akkor biztos.
Ennyire nem szabad rágörcsölni! Tudom nem könnyű!
5/9 anonim válasza:
Ìgy utòlag vissza gondolva tudom, hogy ezek jelek voltak de akkor nem gobdoltam volna. Az első terhessegemet nem tudtam mèg kb akkor kellett volna megjönnie. Ùgy megszèdültem hogy majdnem elàjultam. Rà 3 nappra pozi teszt. A màsodik szintènk kb a mensi napjàn palacsintàt ettem (kedvencem) ès 2 harapàs utàn majdnem összehànytam magam. Na itt tudtam h van valami mèg aznap teszteltem pozitìvat. Masnap is volt egy kis hànyingerem de azòta sincs semmi.
7/9 anonim válasza:
Erzekeny mellek, hasszurka, mint menstruacio elott. Felesleges ezeket csekkolni, akar vannak neked akar nincsenek, mindkettot jelentheti. Az meg plane irrelevans rad nezve hogy MAS noknek mi volt.
8/9 anonim válasza:
A szokásos duzzadt, érzékeny mellek, csak nagyobb lett, mint szokott és haspuffadás.
9/9 anonim válasza:
Mellfeszülés, bár jobban feszült mint általában akkor ha megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!