Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párom abortuszt akar, én...

A párom abortuszt akar, én viszont nem. Egyre többet vitatkozik. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
A párom nem akarja a babát, én viszont mondtam megtartom. Már amúgy sem lehetne elintézni az abortuszt, de akkor azt mondja elvisz külföldre. Az anyja és ő is mindennap vitatkoznak velem. Ez a terhességemnek sem tesz jót, és ezek után nagyon megutáltam a párom. Azt mondta, hogy egész életében hibaként gondolna a babánkra. Azon gondolkoztam kétségbeesésemben, hogy hazudok neki hogy abortuszra mentem, vége a kapcsolatnak, csak hagyjanak végre békén szülésig. Mit tanácsoltok?

2017. jún. 29. 17:23
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
43%

Èn annak drukkolok, hogy a párod meggondolja magát és újratervezi az életét. Hasonlóképp a 3. válaszoló történetéhez.

Sok férfi mondja, hogy még nem áll készen arra a feladatra, hogy apa legyen.... de amikor megszületik a baba, megváltozik minden és apránként beleszokik az apa szerepbe.

2017. júl. 2. 15:00
 42/43 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagy azóta, hogy alakult a sorsotok?
2022. máj. 21. 14:08
 43/43 anonim ***** válasza:
Szerintem már nincsenek együtt...
2022. máj. 25. 00:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!