Hány csíkot látsz?
Na hol vannak a vaksi egycsíkos lepontozók? Már az elsőn is egyértelműen láttam.
Kérdező, gratulálok! :)
Az első nem volt egyértelmű, úgyhogy nem voltak vaksik, akik azt mondták ne vegye pozitívnak. Két naponta van xepil kérdés, volt, amin jóval erősebb második sejlik, mégsem volt terhes az illető... Az, hogy a kérdező 2. tesztje pozitív lett, egy dolgot jelent biztosan, hogy az xepil egy gyengébb minőségű teszt, hiszen ennek ellenére, előtte való nap szinte negatív volt.
Kérdező én is drukkolok, és halkan gratulálok is a corax alapján, de attól még ez kikívánkozott belőlem ne haragudj!
Jó egészséget kívánok!
Teljesen negatív?
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de lehet az előző corax volt tényleg hibás, hiszen el volt mosódva kicsit, és időn túl lett, úgy írtad, először időn belül hibásnak tűnt.
Az xepil pedig szerintem negatív volt, hiába is vaksiznak itt páran...
Azért drukkolok, és tesztelj még a napokban!
Én ajánlottam a Corax-ot. 2 evig használtam es sosem lett idontul pozitiv. Foleg ilyen erosen.. ez azert durvan eros pozi volt! Egyszer volt szurke csikos a corax nekem ,de ha idontul pozi egy teszt barmilyen teszt, akkor sem ilyen eros.
En inkabb a kemiai terhessegre voksolnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!