Az első kép a teszt elvégzése után kb 15-20 perccel készült,a második pedig nagyjából 1 órával később. Én ezt csak száradási csíknak látom. Aki látja az is így látja?
2017. jún. 20. 17:06
1/10 anonim válasza:
Gyönyörű negatívnak látom.
Ha van csík azt nem kell keresni.
2017. jún. 20. 17:10
2/10 anonim válasza:
már az első is időn kívüli. de mindegy, teljesen negatív.
2017. jún. 20. 17:14
3/10 anonim válasza:
Sajnálom, de ez full negatív. Értem mire gondolsz, ott lenne a helye a második csíknak, ha lenne. Ezert vilagosabb is kicsit ott. Egy jo tanacs: ne szedd szet a tesztet, ne nezd meg az eloirt ido utan, ne tesztelj nem var elott, mert bele lehet dilizni. En is elkovettem ezeket a hibakat, mar sirtam mikor nem vart elott 3 nappal negativ lett a teszt... Nem erdemes.
2017. jún. 20. 17:18
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem látok második csíkot. Ez teljesen negatív.
A pozitív tesztet nem kell sem szétszedni, sem ide feltenni, mert egyértelmű, ha pozitív.
2017. jún. 20. 17:28
5/10 anonim válasza:
Ez teljesen negatív, mindkettő képen. Egy óra múlva már amúgy sem értékelhető.
2017. jún. 20. 17:31
6/10 anonim válasza:
Ezen csak az lát 2 csíkot, aki részeg.
2017. jún. 20. 17:42
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor nem csak én látom negatívnak :)
Egyébként nem a mensi előtt csináltam hanem pont hogy utána mert furán érzem magam napok óta..hasszurka,mensis görcs,émelygés,hasalji feszülés,ilyesmi bajaim vannak és gondoltam tesztelek inkább.Holnap lesz egy hete hogy letudtam a menzimet. Egyébként az első 5 percben is láttam rajta valami sejtelmes csík szerűséget ha nagyon meresztgettem a szememet,de szerintem csak száradási csík.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!