Tapasztaltabbak, láttok második csíkot?
Az utóbbi napok tesztjei teljesen elbizonytalanítottak, sok késés után lett először halvány tesztem szombaton, majd vasárnap is. Érdekes módon a délutániból mindig jobban látszott, mint a reggeliekből. Emellett megemlítem, hogy nagyon halvány volt mindig, alig látható. Ma reggel, első vizeletből teljesen negatívat teszteltem, ugyanazzal a típusúval amivel eddig halvány pozi volt. Akárhogy kerestem a megszokott halvány csíkot, sehol sem volt. Teljesen elkeseredtem... Délután vettem egy másikfajta tesztet, és nem bírtam reggelig várni, ez lett az eredménye. Csatolom lennebb. Látjátok a második csíkot? Én látni vélem, de már semmiben nem vagyok biztos. Főleg abban nem, hogy ez normális erősség, ha szombaton lett először egy irtó halvány pozitív tesztem? Akkor volt 8. napja, hogy késett, ma a 11. napja. Késői ovu volt, később foganhatott, ez oké. De nem kellene szombat óta jól látható csíknak lenni?
Akkor nem káprázik a szemem! Bár élőben is ugyanilyen halvány, mint képen. Viszont a reggeli teljesen negatív után felüdülés, hogy ezen más is lát csíkot.
Az, hogy csak most lett halvány pozi nem keserít el, mert később van ovum mint másoknak általában, tehát nem középidőben. Már volt egy terhességem, akkor 3 héttel később fogant a baba, mint ahogy középidőben elvárt volt. Viszont sajnos nem maradt velünk a kicsi, koraszülött babaként angyalka lett :( Úgyhogy azért vadászom ennyire reménykedve a második csíkot... Az aggaszt azonban, hogy szombaton is ugyanilyen halvány valamicske volt a teszten... Azóta nem kellene erősebbnek lennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!