Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztaltabbak, láttok...

Tapasztaltabbak, láttok második csíkot?

Figyelt kérdés

Az utóbbi napok tesztjei teljesen elbizonytalanítottak, sok késés után lett először halvány tesztem szombaton, majd vasárnap is. Érdekes módon a délutániból mindig jobban látszott, mint a reggeliekből. Emellett megemlítem, hogy nagyon halvány volt mindig, alig látható. Ma reggel, első vizeletből teljesen negatívat teszteltem, ugyanazzal a típusúval amivel eddig halvány pozi volt. Akárhogy kerestem a megszokott halvány csíkot, sehol sem volt. Teljesen elkeseredtem... Délután vettem egy másikfajta tesztet, és nem bírtam reggelig várni, ez lett az eredménye. Csatolom lennebb. Látjátok a második csíkot? Én látni vélem, de már semmiben nem vagyok biztos. Főleg abban nem, hogy ez normális erősség, ha szombaton lett először egy irtó halvány pozitív tesztem? Akkor volt 8. napja, hogy késett, ma a 11. napja. Késői ovu volt, később foganhatott, ez oké. De nem kellene szombat óta jól látható csíknak lenni?

[link]

2017. ápr. 11. 19:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
En is ajanlom a Facelle-t.
2017. ápr. 12. 06:39
 12/27 anonim ***** válasza:
szerintem is pozi. ird majd ha van fejlemény,drukkolok
2017. ápr. 12. 06:49
 13/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lányok! Most hétvégéig megpróbálok nem tesztelni, hogy ne csalódjak, mint tegnap reggel a negatívval. Addigra már biztosan erősödnie kellene, ha valóban terhesség. Annyira - de annyira remélem, hogy sikerült!!!!
2017. ápr. 12. 06:59
 14/27 anonim ***** válasza:
Mióta probalkoztok?
2017. ápr. 12. 12:21
 15/27 anonim ***** válasza:
Ottvan az! :)
2017. ápr. 13. 18:11
 16/27 A kérdező kommentje:
A csík igen, de sajnos a menstruáció is :(
2017. ápr. 13. 19:31
 17/27 anonim ***** válasza:
neeee :( pedig az a teszt pozitív volt :( akkor sajna kémiai terhesség volt. kívánom hogy legközelebb veletek maradjon a kicsikétek <3
2017. ápr. 13. 19:51
 18/27 A kérdező kommentje:
Nagyon el vagyok keseredve én is és a férjem is :( Tavaly elveszítettük a koraszülött babánkat, azóta ez volt az első pozitív teszt... És most ez is :(
2017. ápr. 13. 20:36
 19/27 anonim ***** válasza:
2.ik valasziro vagyok! mondtam neked hogy ,ez nem teljesen pozitiv teszt ennyi kesesnel egy valos pozitiv teszten az a bizonyos masodik csik nem igy nez ki ... nekem is voltak pontosan ugyan ilyen tesztjeim is es nem voltam terhes, tudom 3 om gyerekem van es ismerem milyen az igazi pozitiv terhesegi teszt! tudom hogy elvagy keseredve most de lesz nektek meg kisbabatok ne felj !!
2017. ápr. 13. 22:16
 20/27 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom :( bár én nem veszítettem el babát,de mi is 9 hónapja próbálkozunk a tesóval és nem akar összejönni pedig mindkettőnket kivizsgáltak,párom spermái is nagyon jók,velem sincs gond eddigi vizsgálatok alapján és mégsem jön a baba :( Szóval kitartás,egyszer nekünk is lesz pozitív tesztünk,és mi is leszünk egyszer kismamák! :) 17 es voltam
2017. ápr. 14. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!