Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztaltabbak, láttok...

Tapasztaltabbak, láttok második csíkot?

Figyelt kérdés

Az utóbbi napok tesztjei teljesen elbizonytalanítottak, sok késés után lett először halvány tesztem szombaton, majd vasárnap is. Érdekes módon a délutániból mindig jobban látszott, mint a reggeliekből. Emellett megemlítem, hogy nagyon halvány volt mindig, alig látható. Ma reggel, első vizeletből teljesen negatívat teszteltem, ugyanazzal a típusúval amivel eddig halvány pozi volt. Akárhogy kerestem a megszokott halvány csíkot, sehol sem volt. Teljesen elkeseredtem... Délután vettem egy másikfajta tesztet, és nem bírtam reggelig várni, ez lett az eredménye. Csatolom lennebb. Látjátok a második csíkot? Én látni vélem, de már semmiben nem vagyok biztos. Főleg abban nem, hogy ez normális erősség, ha szombaton lett először egy irtó halvány pozitív tesztem? Akkor volt 8. napja, hogy késett, ma a 11. napja. Késői ovu volt, később foganhatott, ez oké. De nem kellene szombat óta jól látható csíknak lenni?

[link]

2017. ápr. 11. 19:40
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Lányok, normális vérzéssel jött meg, világos vér, mensinél megszokott mennyiség. Hívtam a dokimat, aki szintén kémiai terhességről vagy nagyon korai vetélésről beszélt, és azt mondta hogy amíg nem sötétbarna vagy fekete, nem kis mennyiségű, addig nem kell vizsgálatra sietnem, úgyhogy jövő csütörtökre van időpontom nála egy alaposabb kivizsgálásra. Viszont addig is megkérdezném tőletek, hogy szerintetek normális, hogy két nap után elmùlófélben van a mensim? Öt napos szokott lenni, amiből a negydik nap szünet, utána még egy utolsót rázendít. Most mintha ez a szünet hamarabb jött volna, vagy nem is tudom...
2017. ápr. 14. 07:03
 22/27 anonim ***** válasza:

Most lehet, hogy masabb a menszid, elofordul. Nem mindig lehet ugyanolyan, nekem fogamzasgatlo mellett is volt, hogy mas napon jott meg vagy kevesebb, tobb volt, pedig azert ott elegge be van szabalyozva minden.

Sokan irjak ezt a kemiai terhesseget, nekem ez uj, mert vagy terhes valaki vagy nem.

Nem lehet, hogy alpozitiv volt a teszted? Hihetetlen volt szamomra, hogy letezhet ilyen, de egyszer a gabriel nekem is halvany pozitivat mutatott, majd megjott, ezutan olvastam, hogy ez a fajta teszt sokszor mutat alpozitivat, magyarán hibás.

A kontroll es teszt csiknak egyforma vastagsagunak kell lenni es az eltelt napok utan egyre erosodnie kell.

2017. ápr. 14. 08:51
 23/27 A kérdező kommentje:
3 napon keresztul legalabb 10 halvany tesztem volt, ennyi nem lehet alpozitiv :( erosodni nem erosodott egyaltalan..
2017. ápr. 14. 09:17
 24/27 anonim ***** válasza:
Ertem, nem tudtam, hogy ilyen sokat csinaltal. Es ez mind egyfajta teszt volt vagy kulonbozoek?
2017. ápr. 14. 20:22
 25/27 A kérdező kommentje:
Az első jónéhány egyforma, nem tudom a márkáját, aztán a képen szereplő egy másik típusú...
2017. ápr. 14. 21:02
 26/27 anonim ***** válasza:
Én azért még 1 tesztet csinálnék.Főleg hogy irod kevesebb a menyisége.
2017. ápr. 15. 09:43
 27/27 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam egyet, teljesen negatív. Nem tudom, hogy ennek inkább örüljek, vagy inkább ne. Végülis legalabb lejárt dolog. Nincs fölösleges reménykedés jövő hétig, amíg megnéz a dokim. A mennyiség ugyanannyi, viszont az időtartam rövidebb... Két nap alatt letudtam.
2017. ápr. 15. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!