Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A második csík a teszten...

Csak egy nő kérdése:

A második csík a teszten nagyon nagyon halvány ez lehet terhesség?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a valaszaitokat!

2017. ápr. 9. 18:13
 1/6 anonim válasza:
Igen lehet de ne biztos
2017. ápr. 9. 18:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha nem terhesség akkor mi okozhatja a 'pozitív' eredményt?
2017. ápr. 9. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a megadott időn belül lett pozi és rózsaszínes nem pedig szürke akkor terhesség, pozi nagyon nagyon ritka esetben lehet egy bizonyos betegségtől pontosan nem tudom mi a neve, vagy lehet akkor ha olyan gyógyszert szedsz ami hcg t tartalmaz, képet nem tusz tölteni?
2017. ápr. 9. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Két csík szinte mindig babát jelent. Ritka esetben, ahogy írták lehet betegség, vagy ha hcg tartalmú gyógyszert szedsz. Illetve az úgynevezett csokoládé ciszta is halvány pozit eredményez. De az folyamatosan csak nagyon halvány marad és nem erősödik. Tesztelj újra, ha erősödik akkor baba.
2017. ápr. 10. 06:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszaitokat! Sajnos képet hiába töltenek nem látszana. :/ ma tesztelek megint hisz ez már 3 napja történt csak annyira izgulok muszaly voltam ki írni a kérdésem! Gyógyszert nem szedek semmi fajtát... Remélem baba lesz :)
2017. ápr. 10. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Az en tesztem olyan halvany, hogy nemelyik teszten alig latszik,es megis lattak az uhn felritkulast!Szoval igen siman lehetseges!
2017. ápr. 10. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!