Láttok ezen második csíkot?
Figyelt kérdés
Korán teszteltem még csak a 9. dpo, de láttok ezen második csíkot? Élőben a férjem szerint rajta van!
2017. máj. 25. 11:43
1/11 anonim válasza:
A férjednek biztos sas szeme van, én nem látok rajta halványat sem.
2/11 anonim válasza:
Latom mire gondolsz de ez szellemcsik. Sajnos meg szine sincs. :( Mikorra nem varod?
3/11 anonim válasza:
Én is látom, de sajnos szerintem is vagy szellemcsík, vagy hibás volt a teszt... 12-14. dpo táján próbálkozz újra, addig lazíts (mondani könnyű, tudom, én a 10. dpo-n vagyok......). Drukkolok!
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi, még kb 5 nap van, csak azért teszteltem mert most megyünk a meddőségibe és gondoltam háta...Tegnapi teszten is volt valami nagyon halvány, most picit erősebb a tegnapinál, nem adom fel!
2017. máj. 25. 12:14
5/11 anonim válasza:
Talán igen, de vegyél egy normális megbízható tesztet...gabriel, x-epil pl. Az ilyen teszt nekem sem mutatott elsőre egyértelmű eredményt.
6/11 anonim válasza:
nagyon nagyon nagyon korai. nekem ikrekkel nem volt még a 9.-en pozitív anno..
8/11 anonim válasza:
Nekem mutatta ez a teszt is, de nem a 9.DPO-n. Inkább 12. Jó lehet még az, csak korai. Ha sok van belőle ismételd meg este v hnap.
9/11 anonim válasza:
Nekem már mutatta ez a fajta a 9.dpo-n(pozitív ovuteszt után 9 nappal).Nyilván minden szervezet más,van akinek lassabban termelődik vagy később van ovuláció.Lassan erősödött,főleg 2 naponta.
Most 3.babát tervezünk,megint nézem majd korán,olyan izgalmas,még 2 gyerek után is!:)Jah és nem vagyok ráparázós,csak kíváncsi!😁
10/11 anonim válasza:
Jaj,a kérdésedre a válasz,hogy a helyét látom.Milyen megszáradva?Nekem akkor halvány,de jól látható volt száradás után is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!