Hány csíkot látsz?
2017. jún. 28. 21:50
11/67 A kérdező kommentje:
Utolsó! Szerinted mi lehet az? Kezdő vagyok, nem tudom milyennek kell lennie. Gondolom erősebbnek, de mi nem stimmel rajta? Csináltam többet, igaz csak 1 féléből, de mindegyik ilyen lett.
2017. jún. 28. 22:16
14/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket! Azért bízom benne, hátha erősödni fog.
2017. jún. 28. 22:46
16/67 anonim válasza:
van ott még egy csík de nagyon halvány. tul korán teszteltél várj vele pár napot utánna erősödni fog :)
17/67 A kérdező kommentje:
A ma reggelin is van egy halvány csík. Lehet rosszak a tesztek? Mennyi idő után kéne erősödnie?
2017. jún. 29. 07:51
18/67 A kérdező kommentje:
Alig látszik, viszont forgatás nélkül látható. Ma vagyok dpo. 12-13-on. Nem kéne már erősebbnek lennie... mondjuk csak tippelek mikor volt peteérésem.
2017. jún. 29. 07:55
20/67 anonim válasza:
Én is látom a halvány csíkot!
Vegyél más fajta tesztet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!