Hány csíkot látsz?
2017. jún. 28. 21:50
32/67 A kérdező kommentje:
Éppen most akartam írni. Vettem egy coraxot, ami értékelhetetlen, keresztbe jelent meg egy csík rajta. Itthon volt még egy x-epiles, azt elhasználtam, azon ugyanúgy lett egy halvány csík. Szerintem nem vagyok terhes, de még fogok venni tesztet, mert ha másik is mutat halvány csíkot, akkor valami nem stimmel. Vagy erősödnie kéne vagy nem kéne ott lennie. Még jelentkezem!
2017. jún. 30. 08:09
33/67 A kérdező kommentje:
Most újra megnéztem, időn túl ilyet adott:
2017. jún. 30. 08:34
35/67 A kérdező kommentje:
2017. jún. 30. 08:39
36/67 anonim válasza:
Szerintem ez pozi lesz.. Negativ teszt idon tul se csinál ilyen erős csíkot... Szerintem😉
37/67 anonim válasza:
Ezeken a teszteken gyönyörűen látszik a két csík. Szerintem pozitívak. Ráadásul színesek nem szürkék.
38/67 anonim válasza:
Szerintem is babatok lesz! 🤗 Azt gondolom, hogy korán teszteltél és azért volt halvány. Az meg nem létezik, hogy megcsináltál jónéhányat és minden van még egy csík, szóval kétlem, hogy rosszak lennének! Ha nem akarsz menni még orvoshoz akkor néhány nap múlva csinálj még egyet, hogy biztosabb legyél benne!
39/67 anonim válasza:
29-es vagyok, aki szerint negatív volt az xepil.
Gondoltam, hogy egy másikkal egyértelmű lesz.. Ez a corax szerintem simán pozitív! ☺️
Azért én a helyedben mindenképp tesztelnék még egyszer, akár egy coraxxal ismét, csak megnyugtatás végett, hogy biztos lehess benne.
Szerintem az is pozitív lesz!
40/67 anonim válasza:
1# vagyok.. na ezért kellett lepontozni azokat, akik 2 csíkotattak..
Mindegy , kerdezo Halkan ugyan , de gratulalok. Ez pozi bizony:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!