Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kora terhességnél nem féltetek...

Kora terhességnél nem féltetek hogy méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Amikor meg tudtátok hogy kismamák vagytok, nem féltetek hogy méhen kívüli a terhesség? Én most teszteltem ebben a hónapban pozitívat, de csak jövőhónap közepére kaptam időpontot a kórházba!

Szóval sokáig kell várnom, és egyfolytában ott motoszkál a fejemben hogy lehet méhen kívüli terhesség😐!

2017. jún. 28. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Eszembe sem jutott, hogy méhen kívüli lehetne.

Miért ettől félsz? Mármint értem, hogy ijesztő gondolat, de nekem a vetélés is az volt, és arra az esély is nagyobb sajnos.

2017. jún. 28. 15:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, igazából első terhességem és hát nem tudom hogy milyen görcsök szoktak ilyenkor lenni, meg hogy az enyém normális-e! A vetéléstől is tartok! De lehet hogy csak én reagálom túl, több mint fél éve próbálkoztunk már a babával, nagyon szeretnénk és nem akarom hogy baj legyen :)
2017. jún. 28. 15:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Eszembe sem jutott
2017. jún. 28. 15:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem nem féltem,inkább eszembe jutott h bármi történhet,így egész várandósság alatt nagyon figyeltem a testem jeleire!
2017. jún. 28. 15:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Sokmindentől féltem, főleg mert volt vetélesem és méhenkívülim meg kemiai terhességem is mire aztan 11 hónap utan ( ha azt nem szamitom bele h terhes voltam meg varni kellett) vegre sikerult!
2017. jún. 28. 15:40
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó leírnád a tapasztalataid milyen volt a méhen kívüli terhességed?

És persze GRATULÁLOK a babóhoz!:)

2017. jún. 28. 15:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon féltem ettől. Sok év próbálkozás után a 3. lombikunk sikerült.
2017. jún. 28. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:

5# vagyok

Sok tapasztalatom nincs. Azt hittem cisztám van olyan erzes volt , aztan kesett 1 hetet mar pozi volt a teszt de nem erosodott aztan pecsetelni kezdtem megnézett a doki es latta a mehem mogott h ott van, 3 napra ra amikor megjottek az eredmenyek mar mindent kivereztem .muteni sem kellett. Fájdalmam nem volt egesz picike volt

2017. jún. 28. 15:54
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

Nem feltem semmitol

Ereztem a testem erre van berendezve

Ki tudok hordani es megszulni egy gyeteket

No vagyok testem kivalloan mukodik a terhesseg szules es szoptatas teljesen termeszetes allapotnak eltem at.

Soha nem feltem nem szorongtam nem vizsgaltattam feleslegesen.

Annyira termeszetesnek vettem hogy ultrahangom is csak 2 volt.

2017. jún. 28. 15:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm hogy le írtátok a tapasztalataitokat! :)

Aranyosak vagytok:)

2017. jún. 28. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!