Kora terhességnél nem féltetek hogy méhen kívüli terhesség?
Sziasztok! Amikor meg tudtátok hogy kismamák vagytok, nem féltetek hogy méhen kívüli a terhesség? Én most teszteltem ebben a hónapban pozitívat, de csak jövőhónap közepére kaptam időpontot a kórházba!
Szóval sokáig kell várnom, és egyfolytában ott motoszkál a fejemben hogy lehet méhen kívüli terhesség😐!
Eszembe sem jutott, hogy méhen kívüli lehetne.
Miért ettől félsz? Mármint értem, hogy ijesztő gondolat, de nekem a vetélés is az volt, és arra az esély is nagyobb sajnos.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó leírnád a tapasztalataid milyen volt a méhen kívüli terhességed?
És persze GRATULÁLOK a babóhoz!:)
5# vagyok
Sok tapasztalatom nincs. Azt hittem cisztám van olyan erzes volt , aztan kesett 1 hetet mar pozi volt a teszt de nem erosodott aztan pecsetelni kezdtem megnézett a doki es latta a mehem mogott h ott van, 3 napra ra amikor megjottek az eredmenyek mar mindent kivereztem .muteni sem kellett. Fájdalmam nem volt egesz picike volt
Nem feltem semmitol
Ereztem a testem erre van berendezve
Ki tudok hordani es megszulni egy gyeteket
No vagyok testem kivalloan mukodik a terhesseg szules es szoptatas teljesen termeszetes allapotnak eltem at.
Soha nem feltem nem szorongtam nem vizsgaltattam feleslegesen.
Annyira termeszetesnek vettem hogy ultrahangom is csak 2 volt.
Értem köszönöm hogy le írtátok a tapasztalataitokat! :)
Aranyosak vagytok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!