Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12 hetes terhességnél mennyire...

12 hetes terhességnél mennyire látszik a pocak?

Figyelt kérdés

2016. aug. 14. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egyéni. Nekem 20 hetesen se látszott. Általában félidőtől látszik egyértelműen, 12 hetesen még tképpen nincs minek látszódnia, puffadás van.
2016. aug. 14. 21:14
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
16. Héten jön ki a méhed a medencéből ezután kezd el nőni a pocak. Előtte csak puffadás látható. De ez is változó mert valakinek 25 hetesen is alig látszik valami..
2016. aug. 14. 21:18
 3/14 anonim ***** válasza:

12 hetesen esetleg a többedik terhességnél látszik pocak-kezdemény.

De amúgy valóban később kezd nőni, 12 hetesen még csak puffadásról beszélünk.

2016. aug. 14. 21:35
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem az elsonel 12hetesen mar szepen latszott. Most a masodik babanknal (jelenleg 20hetes vagyok) es alig latszik valami! Inkabb kicsit olyan,mintha hasra hiztam volna,de egyaltalan nem kismamapocaknak tunik :D
2016. aug. 14. 23:41
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem az első (fiú) 13 hetesen nagyon jól làtszott. A màsodiknàl (làny) a hasam az elején az iszonyat puffadàstól volt nagy,aztàn ez elmúlt 12-13. hétre. 18. hétig simàn nem làtszott szinte semmi. Most a harmadiknàl 12 hét előtt félidősnek nézek ki kb, puffadok megint,de a hasamat is érzem màr nagyon meg egyértelműen làtszik. Semmi nem jön màr ràm a ruhàim közül.

Szerintem alkatfüggő és fontos hogy hànyadik terhesség és persze a baba mérete.

2016. aug. 15. 00:14
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem speciel látszott. Büszke is voltam ránagyon.... :)
2016. aug. 15. 04:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem látszott még ennyi idősen. Úgy a 18. héttől volt kivehető, most leszek 30. hetes és még most sem túl nagy.

Egyéni dolog, nem csak alkat, de terhesség függvénye is. A második, többedik elvileg hamarabb látszódhat, mint az első, de ez se törvényszerű.

2016. aug. 15. 05:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Elsőnél 16 hetesen kezdett látszódni, másodiknál 12 hetesen már egyértelmű volt és nem puffadás.
2016. aug. 15. 05:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Elsőnél 20 hét körül kezdett látszani.Másodiknál már a 10 héten többen észrevették 😱 Pedig titkolni szerettem volna.
2016. aug. 15. 06:06
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem az elsőnél gyakorlatilag homorú volt a hasam még akkor, a 16. hét tájékán kezdett picit domborodni, de még akkor sem nézte volna senki babapocaknak.

Most ikreket várok, szintén a 12. hétnél tartok, és senki nem vette még észre a változást (rámjön minden normál cuccom), pedig vékony vagyok. Bár szerintem most sokkal gyorsabban elkezd majd nőni, 3-4 hét múlva már nem fogom tudni letagadni.

2016. aug. 15. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!