12 hetes terhességnél mennyire látszik a pocak?
12 hetesen esetleg a többedik terhességnél látszik pocak-kezdemény.
De amúgy valóban később kezd nőni, 12 hetesen még csak puffadásról beszélünk.
Nekem az első (fiú) 13 hetesen nagyon jól làtszott. A màsodiknàl (làny) a hasam az elején az iszonyat puffadàstól volt nagy,aztàn ez elmúlt 12-13. hétre. 18. hétig simàn nem làtszott szinte semmi. Most a harmadiknàl 12 hét előtt félidősnek nézek ki kb, puffadok megint,de a hasamat is érzem màr nagyon meg egyértelműen làtszik. Semmi nem jön màr ràm a ruhàim közül.
Szerintem alkatfüggő és fontos hogy hànyadik terhesség és persze a baba mérete.
Nekem nem látszott még ennyi idősen. Úgy a 18. héttől volt kivehető, most leszek 30. hetes és még most sem túl nagy.
Egyéni dolog, nem csak alkat, de terhesség függvénye is. A második, többedik elvileg hamarabb látszódhat, mint az első, de ez se törvényszerű.
Nekem az elsőnél gyakorlatilag homorú volt a hasam még akkor, a 16. hét tájékán kezdett picit domborodni, de még akkor sem nézte volna senki babapocaknak.
Most ikreket várok, szintén a 12. hétnél tartok, és senki nem vette még észre a változást (rámjön minden normál cuccom), pedig vékony vagyok. Bár szerintem most sokkal gyorsabban elkezd majd nőni, 3-4 hét múlva már nem fogom tudni letagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!