Akik voltak már terhesek ugyanazt érezték a második terhességnél?
Figyelt kérdés
Januàrban vklt missed ab-om.A terhesseget ajkir is éreztem a ketdetektől fogva, llyan volt a hasam mintha alul tele lenne vmivel folyamatos nyomast éreztem, 8 hetesen mar nem jottek ram a nadragok ujat kellett vennem, sajnos elmdnt a baba.Most újra probalkoztunk és 1 hétre ovura ugyanazt érzem a hasamban.Volt vki aki ugyanazt érezte és terhes is lett?2016. ápr. 29. 05:55
1/9 anonim válasza:
a tuneteim es az egesz terhessegem full ugyanolyan volt mindket gyermekemnel. a beagyazodasnal volt annyi kulonbseg h az egyiknel volt pecseteles a masiknal nem.
2/9 A kérdező kommentje:
Hu köszi ez jo hir;)ja és bocsi a helyesiras miatt, mobilrol mindig nehezebb;)
2016. ápr. 29. 06:01
3/9 anonim válasza:
Egyiknèl sem éreztem semmit. Az elsőnél onnan sejtettem hogy terhes vagyok hogy egy picivel nagyobbnak tűnt a mellem. De soha semmi rosszullétem nem volt, a vègefelè gyomorsav meg az elsőnél vizesedés
4/9 anonim válasza:
Nekem is januarba volt missed abom. :( Akkor nőtt és nagyon fájt a mellem, tele voltam pattanással és puffadtam a legelejétől.
Most is pozitív a tesztem, de semmi hasonlót nem érzek, mint a múltkor. A mellem nőtt az igaz, de nem fáj és a puffadás is sokkal enyhébb. Gondolom lehetnek ugyanazok a tünetek, de lehet teljesen más is. Szerintem minden normális a terhesség elején.
5/9 anonim válasza:
elsőnél sok tünetem volt, a másodiknál meg szinte semmi meg is lepődtem a teszten
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat! Azért bizakodom! Drukk akinek kell;)
2016. ápr. 29. 11:26
7/9 anonim válasza:
Az, hogy érzem a méhem, nálam egyértelműen a terhesség jele. Az okozza, hogy a méhed növekedésnek indul. Én is így jártam, mint Te, nekem 1 hónapja volt a műtétem. Remélem, ismét érezni fogom hamarosan azt az érzést a méhemben. Szerintem semmivel nem lehet összetéveszteni. Nekem 3 gyermekem van, ez volt a 4. terhességem, és mindig éreztem ezt az érzést. Nagyon szurkolok!!!!!
8/9 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz! Sajnalom a babat;(((
Nekem még nincs sajnos, reméljük 9 hónal mulva igen;)
2016. ápr. 29. 19:43
9/9 anonim válasza:
Sziasztok.nem olyan regen egy honapja estem at missed abon 10hetesen.nekem ajanlottak a trimeszter terhes vitamint amit 3 szakaszban kell szedni trimeszter 1 2 3 igy van fent.minden trimeszterre jut egy havi adag.most fejeztem be az elsot es pontra jott meg a menzeszem.akinek tudtam ezzel a kis irassal szeretnek segiteni.ezutan konnyebb a teherbeeses.es igazolt a hatasa.jobb barmelyik vitaminnal.igaz draga dolog de megeri.en az elso utan ereztem a javulast.segiteni szeretnek akik nemnismernek e termek jo hatasat.es anyuci akar lenni.en is a sorban allok.most meg varok.turelmesen.legyen szep estetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!