Clearblue teszt 1 hetes (lehetséges) terhességnél?
Figyelt kérdés
Mondtam a gyógyszerésznek, hogy olyan tesztet adjon ami a terhesség korai szakaszában reális eredményt ad. Erre adta ezt, elolvastam és elvileg a menses előtti 4. naptól lehet tesztelni. Na most akkor ha most tesztelek, semmi értelme?2016. nov. 18. 17:49
2/12 A kérdező kommentje:
Igen.
2016. nov. 18. 17:58
3/12 anonim válasza:
Azért ha 1 hete volt az aktus, akkor még ne tesztelj.
Ez akkor igaz, hogy akár már a legérzékenyebb tesztek a lehetséges menzesz előtt is kimutatják, ha pontosan a nagy könyvben megírtaknak megfelelően van ovuláció és jókor jó időben van együtt az illető nő és férfi.
Viszont én amondó vagyok, hogy ezekkel a nagyon érzékeny tesztekkel is inkább jobb megvárni, ha már késik a vérzés. Vagyis inkább ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelj. Mert ami előtte negatív, az még lehet pozitív, vagyis felesleges pénzkidobás és esetleg felesleges elkeseredés, mert még nem mutatja esetleg ki.
4/12 anonim válasza:
Akkor még semmilyen teszt nem mutatja ki,ha összejött a baba,kb. most ágyazódik be.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Pár napja hányingerem van és a bal mellem (csak az) meg van duzzadva és fáj is. Laktózérzékeny vagyok, viszonylag sokszor hányingerem van. De lehet, hogy most ettől? Illetve, most akartam volna fogamzásgátlót kezdeni, de ha terhes vagyok akkor gondolom már a dokinak jelezni fogja?...
2016. nov. 18. 18:04
6/12 anonim válasza:
4-5.hetes terhességig nem lát semmit a doki,max.vastagabb mehnyalkahartyát. Szóval ha most,vagy a napokban mész,nem fog látni semmit.Max a gyanúja felmerülHET.Ha nem jön meg 1 hét múlva,akkor tesztelj,ha meg megjött,el tudod kezdeni a foggátlót!
7/12 A kérdező kommentje:
Múlt héten menstruáltam, utána voltunk együtt...
2016. nov. 18. 19:02
8/12 anonim válasza:
Akkor minek akarsz tesztelni? Még peteérésed sem volt akkor,ha 28 napos ciklussal számolunk.
Talán épp most van,azért vannak tüneteid!
9/12 anonim válasza:
Pont ahogy az előttem szóló írta!Még csak most lesz ovuláció...Ha nem kezdted el szedni,akkor is még kell várni a következő mensit,ami kb 2 hét múlva lesz...
10/12 anonim válasza:
Már komolyan kezdem rosszul érezni magam,hogy a lányok nem tudnak semmit a testükről,és az alapvető folyamatokról...Ezt 13-14 évesen tudni kell(ene),de 16-17 évesek is van felvilágosító órán.Nem valami nehéz dologról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!